Älsa & Ästher

Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Efterlysning

Av Annica - 9 mars 2010 08:55

Ja nu lägger jag ut en efterlysning på inspiration och en massa ork   Fattar inte att jag inte har lust med nåt hemma och jag har en massa måsten,känns som att huset gror igen, inte lortigt "lite" dammigt bara, men otroligt rörigt..jag är expert att lägga saker på ställen där dom inte ska ligga, det enda som jag har lust till och tycker är kul är hundarna, tack o lov att jag har dom  .Och det känns som att jag har nåt "skit" i kroppen, halv ont i halsen och vet inte om jag tänker bli förkyld eller inte, nej fyy vilket gnäll    Man kanske skulle bli en Hollywood fru?? Hahahahaaa...Annica Anka i leopardkläder  neeej skulle inte tro det va!!! Jag passar nog mycket bättre som jag är...i otroligt nerpälsade kläder...som min svarta fula fleecejacka..hahahaa... tom Kenneth reagerar på den och säger men titta hur du ser ut..  men den är såå skön med den extra pälsen som är otroligt svår att få bort..nej jag går inte ut med den bland folk och handlar och så där..nej nej den har jag bara i torpet  

Igår lyckades jag att spela in när BollnäsTrollet "pratar"..men bara 1 ynka sekund blev det...ja hon låter otroligt roligt när hon blir så där uppspelt och vi ska göra nåt och jag klär på mej jackan..låter som att hon säger nåt med sin djupaste basröst..hon börjar som att hon ska gäspa..sen börjar hon låta..det låter sååå roligt, synd att jag inte fick med mer, jag har provat förut men så fort jag tar i kameran så låter hon inget mer, jag får försöka nån mer gång! Är det nån av era hundar som låter som att dom pratar??

Min mail krånglar också, jag kan ta emot men inte skicka!!! Jag har raderat och gjort om men inget hjälper..såå irriterande! Fick tid åt Älsa för en hälsoundersökning på måndag morgon, bra att kolla upp en del saker!

Nu ska jag lägga ut det här, började redan i morse men tappade lusten  

 

 

 




 





  













 


















                 





                             


                


  

  

  

        

  

 
 
Ingen bild

Therese & Atlas

9 mars 2010 15:59

Ja du, Annica Anka =) Jag skulle också behöva lite ork mm, men jag inbillar mej att det kommer med våren ;) Alltid nåt man kan skylla på när man inte orkar ta tag i saker :)
Bra iaf att du bloggar så ofta som du gör, så jag har nåt skoj att göra på jobbet när jag tar en paus..... :) Kram

 
Carina T

Carina T

9 mars 2010 17:42

Tycer du kan titulera dig som en halv Annica Anka med tanke på dina arbetstider ;)

Närbilden på Älsa är Eddie upp i dagen.

Kramisar!

http://ozzyeddie.se

 
Ingen bild

Lena Backman

9 mars 2010 21:24

Jadu...den lilla ork jag har är inget att dela på tyvärr =) Jag har också en sån där svart fleecejacka, totalt FULL i vita hundhår. När vi hade affären kvar här i Åsen så åkte jag o handlade i den jackan ibland...det var såna dagar när jag var trött o slut o bara tänkte "äh, de får ta mig som jag är, vill de inte sälja falukorv bara för jag har en hårig jacka så får det vara"....men jag fick handla varje gång =)

 
Maria

Maria

9 mars 2010 21:34

Jag tror att det är en sån hemsk snöig vinter, och att man längtar till våren och sommaren. Som man inte har det minsta lust med att göra någonting. Kände när jag kom hem på lunchen idag, hur här ser ut. Men när ska man orka ta itu med det. Tycker man är konstant trött och hängig. Synd att det bara vart en sekund av filmen, hade varit kul att höra henne prata. Ha en bra kväll, trots dammråttorna

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

10 mars 2010 01:14

Det låter skönt att det är fler som är trötta och slöa, jag trodde att det är mig det är fel på :-) men nu kommer ju solen mer o mer så det skall nog bli bättre.
Elliot pratar oxå, men den jag har hört föra verkliga disskusioner är Stella hon är sanslös på det (BlondinStella alltså)

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Kristin

Kristin

10 mars 2010 08:09

Hej! Nja vet inte om jag kan ge dig lite ork och lust??
Haha nä tror inte det blir en whippet, just nu känns det inte som att det blir någon alls. Inte på ett bra tag iaf.
Vad fina dom är dina vovvar!! Harras kan också "prata". När han vill in i badrummet och dricka vatten!!! hahaha han är lite tokig ibland!!

http://www.freewebs.com/pipps

 
AnneSofie

AnneSofie

10 mars 2010 14:13

Tror det beror på attt det blir ljusare längre tid på dygnet så man inte hinner med att ställa om riktigt. Jag gäspade stort hela dagen i går och alla jag mötte gäspade.
Man hinner nog inte att ställa om riktigt så fort.
Leo har också röstresurser som heter duga och jag ska försöka spela in det men jag har inte lyckats så bra för han blir så intresserad av kameran och tvärtystnar. Annars håller han ett tio-tolv minuter långt föredrag varje morgon eller om det kommer någon med en sko instoppad i munnen.

http://www.sofielundilerdala.se

 
Christel och Herman

Christel och Herman

10 mars 2010 14:50

Ja, hit med inspiration och ork till mig också. Den sol som varit framme sedan förra måndag har gjort mycket, absolut. Men idag är det mulet, trist och kallt igen, suck. Känns som om vintern har varit extra lång här hos oss som inte är vana vid att ha snö så länge.

Kram

http://www.petrini.be

 
Wille

Wille

11 mars 2010 13:04

Matte säger att jag prata både när jag ska ut och när jag vill ha mat eller bara leka. Men det är olika. När matte säger åt mig att sitta t ex då gör jag det inte i tystnad utan under ständigt snack. Sedan när jag ska äta måste jag ju svara på mattes frågor "Vill du ha mat?", "Vill du ha nytt vatten?", "Är du hungrig?" osv en kan ju inte vara tyst då det är ju oartigt.
Hon försökte häromdagen spela in det men då kom jag ju av mig ju ! Hon får försöka fler gånger, utan att överraska mig då.
Så får vi se om matte lyckas fånga bevismateriel också.............
Så Prata på Älsa och Ästher. Inte ska man vara tyst inte.

http://willebus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica - 9 juni 2016 06:39

Torsdagen den 26 maj gick den finaste kattastrofen sin sista rond 16 år gammal   han fick fel med sköldkörteln hypertyreoidism och alternativet skulle vara att börja medicinera honom och åka på täta veterinärkontroller för att kolla att medicinen var...

Av Annica - 28 april 2016 08:44

Ja i tisdags fyllde mitt älskade galna roliga Bollnästroll 8 år!!!! Otroligt vad åren går, men själv känner hon sig nog som en unghund...och det är väl det jag tror att hon är också      men jag minns som igår...vilken terroristvalp hon var  ...

Av Annica - 15 april 2016 06:39

Ja nu är jag trött på mina grannar...     Neeej jag skojar bara   men skulle vilja ha något plankliknande mellan gårdarna, som det är nu innan det blir grönt så retas våra hundar med varandra så man kan bli galen (galnare) jag har min ytterdörr så nä...

Av Annica - 12 april 2016 08:47

Ja idag har jag en skitlista   Nr 1: Kennelhosta som tydligen går här nu Nr 2: Hundägare som har sina hundar lösa som rusar rätt på när man kommer och går med sina egna i koppel    Nr 3 : Bajs   ...Ästher väckte mig kl 3 och skulle akut ut...då...

Av Annica - 11 april 2016 18:24

Ja nu har det gått några månader sen jag skrev något på denna sida, tänker iallafall ibland att jag ska skriva men sedan blir det inte av. I lördags var jag till Ludvika och kollade på hundutställning det var roligt fina hundar och trevligt folk at...

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards