Älsa & Ästher

Alla inlägg den 30 april 2010

Av Annica - 30 april 2010 19:00

Haha ja hör o häpna jag har haft fullt upp denna vecka med att tömma våran vedbod...har vi otur såå har vi fått hussvamp i våran vedbod...har vi "tur" har vi fått rötsvamp, har vi hussvamp får vi INTE ett öre på försäkringen och är det rötsvamp så får vi hjälp....är det hussvamp "kan" det ha krypit till huset som ligger några meter från vedboden...ni hänger med va?? Bra  jag har tömt vedboden på ved..himmel vad mycket ved vi helt plötsligt hade..tyckte inte det var så mycket när jag först tittade....sen har jag grävt ur golvet...c,a 20 cm....måste det ifall det är den icke önskvärda svampen..därför har jag inte haft varken tid eller lust med att uppdatera bloggen. BollnäsTrollet har ju kraxat till ibland i en veckas tid ungefär....idag på eftermiddagen blev det rejält....kennelhostan..suck...stön..blääää.....fy
y vad hon hostar i omgångar, riktig kikhosta, grannhundarna har ju haft det så det var väl väntat att det skulle smitta mellan gärsgårn då Bollnäsa och grann Wilda "gillar" att gläfsa på varann där emellan. Nu vet jag att jag ska vaccinera mot den hädan efter...har inte "trott" att jag behövt den på hundarna då vi så sällan är inomhus med andra hundar, ja jag vet att dom kan få hostan ändå men den brukar ju bli mycket lindrigare med vaccinet!

Vi är i torpet nu..riktigt skönt då vi bor granne med hembygdsgården där dom har en stor brasa och ett fyrverkeri..Älsa är ju rädd för smällandet så då är det sååå skönt att vara i torpet och slippa eländet!

bilder från förra helgen...fågelskådarn spanar

Älsa var helt tokig..hon jagade sork hon

 

spanar...

ååå hopp...

pust vilken tur det blev miss på sorken denna gång..tur för mej iaf

vad är detta???

bara Bollnäsa som jagar Älsa

mmmmysigt.....rulla i älgbajs

det som är lite jobbigt är att dessa...

envisas med att slå läger utanför vårt fönster..

och det är en i vår familj som jäääättegärna vill jaga dom..

kan ni gissa vem??

                                     






hejdå matte nu drar vi..

näää vi skoja bara...

fågelskådarn

     













                                                

  

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards