Älsa & Ästher

Alla inlägg den 8 april 2010

Av Annica - 8 april 2010 06:27

Hahaha jaa jag kanske har Ank-fötter, jag har alltid haft problem med att hitta skor som inte ger mej skavsår eller blåsor, vet inte varför egentligen för jag har inte överdrivet platta ankfötter eller höga vrister osv...men skor som jag kan gå långt och fort i på asfalt är nästan omöjligt att hitta tror jag! I förrgår så gick jag förbi hos syrran för att bara säga hej när jag promenerade med Ästher..men dåå kom syrran på att jag inte gått en promenadväg som går på andra sidan vattnet där dom bor....nää det har faktiskt inte blivit så..den är ju "ganska" nygjord..eller inte...det är väl några *harkel* år sen dom invigde den  ja det har helt enkelt inte blivit så..men nu blev det av, väldigt fint att gå där måste jag säga..men för mina stackars fötter som sen fick gå långt på asfalt hem blev det jobbigt....hahaha jag kanske har mer klövliknande fötter eftersom jag hellre går i skogen så det är därför inga skor passar! Jag har "hittat" en affär i Falun som jag blev intresserad att åka till...nån ortopedisk skoaffär eller nåt sånt..dom kanske har skor även åt mej.

Igår var jag in och vägde BollnäsTrollet..det var en evighet sen och hon väger 46 kg, hon har ju varit lite tråkig med maten för hon har ju varit skendräktig men nu äter hon som vanligt igen, Älsa vägde jag för ett tag sen och tyvärr hade hon gått upp...inte bra med tanke på att hon ska hålla sej relativt lätt i kroppen med tanke på hennes spondylos, jag har inte ökat på hennes mat eller godisintag men den kalla vintern har ju gjort att hon inte rört på sej lika mycket, hon fick ju kramp i tassar när temperaturen kröp under -10 och när det var som kallast en period så fick hon ju ont i ryggen, så jag hoppas att hon ska gå ner nåt kilo nu när vi rör på oss igen, hennes matte behöver också "lätta" lite...för det måste ju vara nåt fel när varenda jeans man har spänner i midjan...men jag har funderat på om det kan vara så att det är nåt fel på tvättmedlet..så att alla kläder krymper?? Jaa så måste det ju vara  . Och det går faktiskt bra att vara icke rökare..ja det går iaf mycket bättre nu efter 16 dagar   även om Kenneth säkerligen haft lust att   för visst har jag väl varit "lite" extra vass i käften åt han vissa dagar  men nu så hoppas jag att jag aldrig mer tar i en cigarett.

Nu blir det lite snöbilder från helgen..tänk om det ändå kunde vara dom sista snöbilderna för denna säsong...såg förresten en tussilago härom dagen. Mailade till länsstyrelsen( tack för tipset Sigges matte) och fick svar att det mycket väl kunde vara spår från varg men såklart svårt att se säkert på bilderna men fick ett telefon nr till en jag skulle ringa om jag såg mer spår för dom var intresserade att få in rapporter om rovdjur!

spagroparna börjar tina fram

till vissas glädje

blev endast tass spa denna gång

det är sååå skönt att se att Älsa är så pigg o glad

hon sprang som en tok när hon kunde springa på skaren

och försökte hinna i fatt Bollnäsa

oj här blev det krock

Älsa frågar Bollnäsa om hon ger sej???

men inte ger hon sej..

kockoTrollet

äsch jag struntar i henne och rullar i stället

(h)underbart

alapapapapa...fridstöraren nr 1..BollnäsTrollet


stilla nån sekund




jag får inte med hela Bollnäsa på bild ibland



Älsan tar det oftast lite lugnare hon

sa du godis??? en godisråtta är hon  

sen blev det morots stund

mm..så gott

mums

finns det mer morötter??

  

           

  

                    

                                   

        


Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards