Älsa & Ästher

Alla inlägg den 15 april 2010

Av Annica - 15 april 2010 05:10

Usch igår hittade jag ett mindre roligt vårtecken, en fästing som kröp på Älsa  vi åkte till torpet och snön har försvunnit på åkrarna så nu kunde vi gå där så det var väl där den lilla  hoppade på henne! Men jag tror båda vovvorna var helt galna igår, Bollnäsa sprang som en tok runt runt och när hon blir så där super knasig så låter hon också när hon springer..morr morr eller nåt knorrande ljud, hon njuter av att rusa som en tok så hon kan inte låta bli att låta så där och då hakar Älsa på och springer men hon är ju inte "riktigt" lika galen tack o lov. Idag ska Älsa få massage av en "riktig" massör hoppas hon gillar det, men det tror jag nog för hon älskar ju när jag masserar henne!

Nej nu ska jag göra mej i ordning så jag hinner gå en sväng med vovvorna innan vi ska till jobbet...vi börjar tidigt idag...har vart vaken sen halv tre för andra morgonen på raken..igår trodde jag att det var att det var för varmt för Bollnäsa men här i torpet är det inte varmt...jag kom på att hon gjorde så förra gången hon skulle löpa..suck... och sen ser hon spöken och springer runt och skäller tidiga morgnar när det är mörkt..det gjorde hon också innan förra löpet.

wihooo galen pannan

snyggaste tungan

åtminstonde låååång tunga 













vilken lååång tunga du har säger Älsa till Bollnäs



hm...vi har inte tennisbollar för Bollnäsa äter upp dom...jag vet vem den skyldiga är..han är svart och krullig och hans namn börjar på P  och han pillar in dom under gärsgårn till oss...

suck.. säger Älsan man ska väl inte äta tennisbollar heller

     

                 

                               

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards