Älsa & Ästher

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Jobbiga fötter

Av Annica - 8 april 2010 06:27

Hahaha jaa jag kanske har Ank-fötter, jag har alltid haft problem med att hitta skor som inte ger mej skavsår eller blåsor, vet inte varför egentligen för jag har inte överdrivet platta ankfötter eller höga vrister osv...men skor som jag kan gå långt och fort i på asfalt är nästan omöjligt att hitta tror jag! I förrgår så gick jag förbi hos syrran för att bara säga hej när jag promenerade med Ästher..men dåå kom syrran på att jag inte gått en promenadväg som går på andra sidan vattnet där dom bor....nää det har faktiskt inte blivit så..den är ju "ganska" nygjord..eller inte...det är väl några *harkel* år sen dom invigde den  ja det har helt enkelt inte blivit så..men nu blev det av, väldigt fint att gå där måste jag säga..men för mina stackars fötter som sen fick gå långt på asfalt hem blev det jobbigt....hahaha jag kanske har mer klövliknande fötter eftersom jag hellre går i skogen så det är därför inga skor passar! Jag har "hittat" en affär i Falun som jag blev intresserad att åka till...nån ortopedisk skoaffär eller nåt sånt..dom kanske har skor även åt mej.

Igår var jag in och vägde BollnäsTrollet..det var en evighet sen och hon väger 46 kg, hon har ju varit lite tråkig med maten för hon har ju varit skendräktig men nu äter hon som vanligt igen, Älsa vägde jag för ett tag sen och tyvärr hade hon gått upp...inte bra med tanke på att hon ska hålla sej relativt lätt i kroppen med tanke på hennes spondylos, jag har inte ökat på hennes mat eller godisintag men den kalla vintern har ju gjort att hon inte rört på sej lika mycket, hon fick ju kramp i tassar när temperaturen kröp under -10 och när det var som kallast en period så fick hon ju ont i ryggen, så jag hoppas att hon ska gå ner nåt kilo nu när vi rör på oss igen, hennes matte behöver också "lätta" lite...för det måste ju vara nåt fel när varenda jeans man har spänner i midjan...men jag har funderat på om det kan vara så att det är nåt fel på tvättmedlet..så att alla kläder krymper?? Jaa så måste det ju vara  . Och det går faktiskt bra att vara icke rökare..ja det går iaf mycket bättre nu efter 16 dagar   även om Kenneth säkerligen haft lust att   för visst har jag väl varit "lite" extra vass i käften åt han vissa dagar  men nu så hoppas jag att jag aldrig mer tar i en cigarett.

Nu blir det lite snöbilder från helgen..tänk om det ändå kunde vara dom sista snöbilderna för denna säsong...såg förresten en tussilago härom dagen. Mailade till länsstyrelsen( tack för tipset Sigges matte) och fick svar att det mycket väl kunde vara spår från varg men såklart svårt att se säkert på bilderna men fick ett telefon nr till en jag skulle ringa om jag såg mer spår för dom var intresserade att få in rapporter om rovdjur!

spagroparna börjar tina fram

till vissas glädje

blev endast tass spa denna gång

det är sååå skönt att se att Älsa är så pigg o glad

hon sprang som en tok när hon kunde springa på skaren

och försökte hinna i fatt Bollnäsa

oj här blev det krock

Älsa frågar Bollnäsa om hon ger sej???

men inte ger hon sej..

kockoTrollet

äsch jag struntar i henne och rullar i stället

(h)underbart

alapapapapa...fridstöraren nr 1..BollnäsTrollet


stilla nån sekund




jag får inte med hela Bollnäsa på bild ibland



Älsan tar det oftast lite lugnare hon

sa du godis??? en godisråtta är hon  

sen blev det morots stund

mm..så gott

mums

finns det mer morötter??

  

           

  

                    

                                   

        


 
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

8 april 2010 07:29

Oj vilka härliga bilder. Ja vi håller med om att nu får det varaslut på tråkiga snöbilder. Här tinar snön så det står härliga till. Man märker för varje dag hur dom stora snöhögarna krymper. Någon skare det har vi inte haft. Vi sjunker ner till magen så fort vi går utanför ett skoterspår. Det här med fötter säger Matte inte är lätt. Hon har samma problem sig dig plattfot och höga vrister. Ha en bra dag nospussar från grabbarna

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Wille

Wille

8 april 2010 12:50

Jamen då är våren på väg till er också. Tussilagon brukar vara säker på när våren är här och tittar alltid upp när den närmar sig. Ser ju att snöhögarna minskat hos er med. Kanske en till vårhälsning gör susen. Skickar upp lite av vår sol till er idag. Här luktar det en massa spännande må ni tro. Jag blir galen på matte som inte låter mig springa lös just nu och ta reda på alla underbara dofter som kommer i min nos' väg !!!! Men så är det att inte bo på landet !

http://willebus.bloggagratis.se

 
carina jonsson

carina jonsson

8 april 2010 14:43

Fick Myras röntgensvar idag :) HD Grad A samt ED 0 !!!!!! Åhhh vad bra det känns.Kram Carina & Mack-Myra

http://www.svartangel.zoomin.se

 
AnneSofie

AnneSofie

8 april 2010 17:16

Som på dagis med fruktstund. En morot är inte dumt alls och visst låter det extra gott när hundar tuggar i sig en morot.

Spahålor vet vi också vad det är!
= skura golv!

http://www.sofielundilerdala.se

 
Kristin & Harras

Kristin & Harras

8 april 2010 18:03

Haha go trollet, och vackra kloka Älsa!!
Ja du den som lever får se. Vad nästa ras blir alltså. Men dom blir mindre och mindre raserna jag tittar på! Det lär inte bli på ett bra tag ändå så!

http://www.freewebs.com/pipps

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

9 april 2010 00:17

Jädrans vad vi är duktiga du och jag :-) på måndag har jag varit rökbefriad i 3 månader, Det ska gå bra för oss, det är jag säker på.
Hi hi jag har inte ankfötter men små fötter... i vintras när jag skulle köpa kängor så fick jag gå på barnavdelningen ... hur roligt är det :-) gammalrosa med gulligt mönster på, men skit samma det syns ju inte i skogen och varma och sköna var dom.

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Malin & Bonita

Malin & Bonita

9 april 2010 12:55

Haha! Bollnäsa är bara för rolig hon *fniss* men det ör härligt med galna små troll som vågar bjuda på sig själv ju :)

Ja den pizzan som jag gjorde var underbar god! här kommer länken till sidan där jag brukar ta mina recept från www.lchfrecept.com och pizzan heter Pam's LCHF pizza.

46 kilo.. det var LÄNGESEN som min skitunge vägde pass så "lite" - var drygt 1 år gammal då när hon var kring den vikten, nu är det 56-57 kg :)

http://www.malinbonita.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mia

9 april 2010 18:34

Vårat Spa har också öppnat! Men tack o lov har de inte varit i det ännu, känns som en tidsfråga bara.... Kan inte förstå att du kan få trollet på bilder, de är ju inte ens suddiga! Hur sjutton har du kameran inställd?

 
Lillan & Zelda

Lillan & Zelda

9 april 2010 19:31

Självklart ska du testa affären i Falun! Bra skor är jätteviktigt! Som matte/mamma är det lätt att köpa till djur/barn men man glömmer ofta bort sig själv. Skäm nu bort dig med ett par superdojor, du kommer inte ångra dig!
Men hoppsan så mycket snö ni har kvar!
Trevlig helg:)

http://vattenhunden.wordpress.com

 
Stella & Doris med matte Lotta

Stella & Doris med matte Lotta

10 april 2010 00:10

Jag har oxå svårt att gå på asfalt, får jätteont i mina benhinnor, så jobbigt...

Va duktig du är med ickerökningen!!

Ha en go helg

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Edith

Edith

10 april 2010 15:23

Min matte har fått s.k hälsporre så hon vet hur det är att ha ont i fötterna. Jätteont. Det är mest husse som går med mig nu när matte kurerar sig. Fortsatt lycka till med icke-rökningen. Fina hundbilder ... Älsa är supergullig när hon snörullar. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Anette med Flock

Anette med Flock

11 april 2010 09:52

Du är jätteduktig Annica jag håller på dig jag....klart att man blir lite stingslig när man slutar röka ...men Kenneth har säkert överseende eller hur :=)) fin fina bilder hon är ju för underbar Bollnäs och kloka Älsa...duktiga vovvar som gillar grönsaker hehehe...här kommer det både blå och vitsippor...härligt att våren är på G
Kram Anette med flock

http://www.activeassar.se

 
Ingen bild

Therese & Atlas

11 april 2010 11:28

Hej! Det är ju skönt är man ser att snön försvinner mer och mer för varje dag. Atlas har också en tendens att lätt gå upp i vikt, han som inte heller behöver några extra kilon.
Fin fina bilder som vanligt!! Kram

 
Carina T

Carina T

11 april 2010 22:35

Ja nog är det viktigt med bra skor. Måste nog själv inkaffa mig ett par.
Härliga bilder!

Kramisar!

http://ozzyeddie.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica - 9 juni 2016 06:39

Torsdagen den 26 maj gick den finaste kattastrofen sin sista rond 16 år gammal   han fick fel med sköldkörteln hypertyreoidism och alternativet skulle vara att börja medicinera honom och åka på täta veterinärkontroller för att kolla att medicinen var...

Av Annica - 28 april 2016 08:44

Ja i tisdags fyllde mitt älskade galna roliga Bollnästroll 8 år!!!! Otroligt vad åren går, men själv känner hon sig nog som en unghund...och det är väl det jag tror att hon är också      men jag minns som igår...vilken terroristvalp hon var  ...

Av Annica - 15 april 2016 06:39

Ja nu är jag trött på mina grannar...     Neeej jag skojar bara   men skulle vilja ha något plankliknande mellan gårdarna, som det är nu innan det blir grönt så retas våra hundar med varandra så man kan bli galen (galnare) jag har min ytterdörr så nä...

Av Annica - 12 april 2016 08:47

Ja idag har jag en skitlista   Nr 1: Kennelhosta som tydligen går här nu Nr 2: Hundägare som har sina hundar lösa som rusar rätt på när man kommer och går med sina egna i koppel    Nr 3 : Bajs   ...Ästher väckte mig kl 3 och skulle akut ut...då...

Av Annica - 11 april 2016 18:24

Ja nu har det gått några månader sen jag skrev något på denna sida, tänker iallafall ibland att jag ska skriva men sedan blir det inte av. I lördags var jag till Ludvika och kollade på hundutställning det var roligt fina hundar och trevligt folk at...

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards