Älsa & Ästher

Alla inlägg under december 2008

Av Annica - 11 december 2008 10:05

Bittan skrev i ett inlägg att Ästher nog var en "kvinnlig" variant av Emil i Lönneberga och jag måste ju hålla med=)

Igår fick jag stänga av julgransbelysningen ute ett tag....det var nämligen så att hon lekte med sladden=( av en slump så tittade jag ut och då hade hon hittat påsen som jag lagt kontakten i för att det inte ska rinna in vatten i den, jag hade gömt den in under granen, men inte hjälpte det, hon hade tagit fram påsen och strimlat den, sen hade hon dragit iväg sladden en bra bit....pust....jag blev jätterädd det kunde ju ha gått riktigt på tok!!! Så jag var ut och klurade lite sen kom jag på att jag kunde dra  kontakten upp i granen och dra sladden upp i ett träd=) mmm....jättesnyggt men vad ska jag annars göra... vill ju ha julbelysningen kvar uppe!

Sen skulle jag klippa hennes klor så jag la godis uppe på bänken och satte igång...hör då Älsa skälla utanför så jag går till fönstret och tittar vad hon skäller på, då hoppar Ästher upp med tassarna på bänken och börjar mumsa på godiset, jag säger åt henne att hoppa ner....börjar klippa igen och hör återigen att nån mumsar....tittar upp på bänken jaa där sitter Sigge och äter hundgodis!!!!! =) Inatt har Ästher väckt mej ett flertal gånger, en gång skulle hon ut, sen stannade hon kvar nere och sov i soffan för att nån timme senare komma upp till mej i sängen och tala om att hon minsann va sååååå glad att hon hittat mej.....alltså rejäla pussar mitt i ögonen och svansen går som en propeller=) lyckades somna om efter ett bra tag, då väcker Sigge mej och ska ut!!!! Han vässar klorna på garderobsdörren eller nej... han sätter klorna i dörren så klorna fastnar på nåt vis och drar upp dörren och SMÄLLER igen den....hjälper inte det så gapar han så det ekar i hela sovrummet, sista utvägen för att få upp mej då hoppar han upp i sovrumsfönstret för då vet han att jag flyger upp för jag har ingen lust att sopa upp krukskärvor och blomjord=) men jag har lärt mej att det är lika bra att släppa ut han direkt när han sätter klorna i garderoben=) är så sugen att sätta in en kattlucka i altandörren men Kenneth vill inte det....näää men han släpper ju aldrig ut han heller på nätterna så han tycker ju inte det är jobbigt!

Nej nu måste jag jobba lite mer=)



Av Annica - 9 december 2008 18:04

Ja idag kan man verkligen säga att Ästher jobbat.....hon har varit super energisk på jobbet, och jag hade en del viktiga saker som jag var tvungen att få färdigt! Hon har åkt runt i matskålen....jaa hon åker runt i den...den är i plåt den sätter hon ena framtassen i och skjuter på med dom andra tassarna, ser himla kul  ut men låter en del, sen har hon burit runt på biabädden som är 100 x 120 cm....plättlätt tycker Ästher=) sen har hon så klart massakerat allt i papperskorgen, slaktat kartonger mm......när jag gick med dom runt vid jobbet så mötte vi en tjej med 2 st hundar en bit ifrån tack o lov.....Ästher fick fnatt och Älsa hakade på jag for runt runt runt som bambi på hal is och försökte hålla mej upprätt, det var blank is!! Jag höll mej på benen och sa till Älsa att sätta sej det gjorde hon men INTE Ästher inte.....hon såg ut som det var invasion från rymden som kommit in på hennes revir.......pust......jag var alldeles svettig innan jag rett upp allting, Ästher är ohyggligt stark....OCH det vet hon om den lilla marodören, jag flyger som en vante när hon sätter in 4-hjulsdriften!

Glömde ju säga att jag är sååååå glad att Sofia var här och var hundvakt medans vi roade oss i Sthlm=) hon hade promenerat med hundarna var för sej tack o lov=) då hade hon iallafall gått med Älsa förbi kyrkan precis när dom började dinga....hahaha...Älsa hade då sjungit för Sofia såå fint så=)

Nu några bilder, tog foton på tomtenissen Sigge idag=)


Visst e jag snygg som tomte?

Men nu blev det kväller=)

Vadå God-Jul???

Hmm kan man äta tomtemössor?

Snygging......hihihi.....

Ästhers snygga sovstil=)

Av Annica - 8 december 2008 17:36

Ja då var det måndag igen då! I helgen har vi ju varit i Stockholm och bott på hotell, vi bodde på Rica hotell som ligger vid Hötorget och det var kanonbra. På fredagen så shoppade vi på stan och på lördagen åkte vi ut på utställningen jag och Carina utan karlarna och det var så skönt att inte ha dom trampandes i hasorna...hahaha......vi tittade först på freestyle och dom är ju så himla duktiga dom som håller på, sen kollade vi bara lite på utställningarna, har insett att jag inte är så himla intresserad längre av att ställa själv, det värsta är tycker jag att det finns en del människor som INTE är snälla mot sina hundar när dom åker på utställningen, såg en del som rycker och sliter i sina hundar och sånt gör mej ledsen, en del hundar går ju verkligen upp i varv helt förståeligt med tanke på den onaturliga röriga stressiga miljön dom befinner sej i, och då blir matte o husse VÄLDIGT irriterade på sina hundar och läser lusen av dom=( och INTE blir det bättre för det, jag såg en hund med sin ägare utanför som när den skällde snodde kopplet om dens nos....ångrar att jag inte sa åt henne!! Iallafall så blev det mest shopping åt hundarna, för snacka om utbud!!! På lördagskvällen så åt vi på en italiensk krog som heter Dolce Vita den ligger på kungsholmen, helt suverän mat och MYCKET=) jag orkade inte äta upp!!! Sen var vi på några ölpubar efteråt....ja i allafall 3 st av oss fanns ju en viss person som "smet" iväg på kasino=) tur att han vann lite pengar=)))

Shoppat åt vovvorna=) (allt syns inte)

Av Annica - 3 december 2008 19:01

JA det kan hon faktiskt! Ja om ni envisas så ylar hon....men på kommando=) När hon blir riktigt fnissig....JA hon blir fnissig och glad=) då frågar jag henne om hon kan sjunga=) OCH det kan hon ju så klart=) Hon ser så himla festlig ut, hann ta ett par foton på henne också. Har testat mer med tomteluvorna och det går faktiskt bra, när jag ändå höll på så provade jag döskalle sjaletten också, ja Älsa har ju haft den förut men första gången på Ästher nu, inga problem....för ni vet väl att julen varar ända till påska=)

SNART är jag i Stockholm=) ska bli så kul!!!!!! OJ OJ OJ vad jag ska shoppa=)

Diggiloo diggilej ALLA tittar på mej=)

Vill ni se en stjärna...SE på mej=)

Nu är det jul igen

Krösamaja?

Krösamaja?

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards