Älsa & Ästher

Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Annica - 3 mars 2009 18:44

Nu har jag fått svar på Sigges prover! Lever värdet var bra likaså sockret som nästan var för lågt men det berodde på stress vid veterinären sa han=) alltså Vet sa det inte Sigge=)) ena njurvärdet var också bra, det andra njurvärdet var inom gränsvärdet men på väg att bli för högt så det blev foderbyte...Vet tittade på mej när han gett mej en påse foder och sen sa han ...mm...var han fet? NEJ sa jag du sa ju kraftig benstomme=) då ryckte han tillbaka påsen och gav mej en annan=))) UNDRAR varför?=) Jaja...skönt att det var okej med Sigge skrutt Tyson iallafall=)

Av Annica - 3 mars 2009 10:16

Packade in Sigge i buren och satte han på cykelkorgen och gick till veterinären=) fick sällskap på vägen av Ylva och Pettson, Pettson såg lite förvånad ut att Sigge skulle med, han var nog rädd att han skulle få leka med han=)) han är lite rädd för katter=)

Ja iallafall så DROG jag och vet ut Sigge ur buren...han sätter emot baktassarna i öppningen så vi fick knappt ur han....väl på bordet sitter han droppstilla och är supersnäll, han kände på knölen men trodde att det var efter slagsmålet och inget att oroa sej för! Men han hade öroninflammation i högra örat som han kliar sej i, det syntes ju inget förra måndagen vi var där men nu! Sen rakade han Sigge skrutt på benet och tog ett rör med blod, skulle kolla njur och levervärden, får svar ikväll!

Inatt kl 2 kom Ästher upp stampandes för trappen upp till sovrummet...jag låtsades sova....då klev hon upp i sängen och SATTE sej på min höft, jag låg på sidan, jag höll ut....då la hon sej TÄTT intill...pust....hon gav sej inte så det var bara att följa med henne ut och hon var ju kissnödig=)

MEN HALLÅÅ kan nån släppa ut mej??

ÄNTLIGEN=)

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards