Älsa & Ästher

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Annica - 19 januari 2010 17:52

Ja käre nån! Här är det cirkus..Bollnäsa och Älsa är kära i varandra, Bollnäsa går in i löp nu...5 mån sen förra gången, och brudarna är sååå kära i varann! Den ena bjuder ut sej och den andra hänger på...kanonbra säkert för Älsas rygg...då har hon inte ont heller  det känns en aning genant på jobbet när dom håller på, en dag så hade Kenneth en ny affärskontakt på besök OCH naturligtvis så ville han hälsa på vovvorna.."oh my god" tänkte jag...MÅTTE DOM INTE JUCKA på varandra just nu...dom hann precis lämna kontoret OCH då började dom igen brudarna...sen kom en av dom som jobbar hos oss in till mej när dom höll på..han undrade lite försynt om det där inte var tjejer?!? Hihihi..jomen visst sa jag och Älsa är dessutom kastrerad..han ruskade på huvudet och gick därifrån... jag funderar starkt på att köpa dom varsin tvångströja...jaaa jag tror jag satsar på det   Och Bollnästrollet är inne i en riktig period då det mesta är läskigt, som människor och soptunnor och stenar osv...OCH hon har rejält med knäck i lurarna!! Det enda som hon förstår för tillfället är när ordet mat används..hon nästan river huset när det är matdags!

Jag har skickat efter två hundnättäcken åt vovvorna och en hundmadrass från Back on Track, jag köpte ju ett vanligt täcke första gången åt Signe, sen när Älsa fick problem med ryggen fick hon också ett, men nu när det var så kallt och Älsa återigen fick problem så hade jag i tankarna att hon kanske skulle ha haft ett tunnare täcke under det vanliga, så inspirerad av att Marita köpt ett åt Zelda så skickade jag efter varsit till mina,Ästher har ju inga problem men jag tänker åtminstonde använde det åt henne när hon är blöt..vilket hon är OFTA, det funkar ungefär som ett svetttäcke som man använde åt hästarna, det gör att pälsen torkar fortare, för även om man använder hundfönen så tycker jag att dom efterfuktas!! Madrassen är ungefär som en tempurmadrass som formas efter kroppen, snacka om att den blev populär för båda....det är meningen att Älsa ska få ha den i befintliga hundsängen....men som det verkar så vill nog Bollnäsa ha en också..tänk om jag tänkt på det istället för beanbagen jag köpte som INGEN av dom vill ligga på   jaja jag får väl skicka efter en till!

Bollnäsas ena favorit när vi är ute är att hoppa över diken om o om igen

spökhund

här letar hon efter sork..bläää tänk om hon hittar nån en dag!!

Men det bästa är ..

att springaaaa....

ju mer snö desto bättre

ett riktigt snömonster

gôtt med pinnar

spanar efter fåglar

pustar lite

snötrollet poserar


snygg Älsa pälsa

kloka Älsa..ja inte just nu då som hon håller på  

tok trollet

  var glad och nöjd för vet du vad, en björntjänst gör ju ingen glad  

jag blir att tänka på björnen Baloo när jag ser detta..hon gillar INTE täcket  

men det gör jag säger Älsa...

nämen titta!!! Bollnäsa har lugnat sej!

men madrassen blev en favorit direkt

Bollnäsa undrar om...

Älsa tänker ligga länge på den

mm..den är sååå skön

zzzz....          

fick nästan en chock i lördags när jag och Bollnäsa pulsade i snön på åkern vid torpet, den här kom och gick i snön!!!! Kanske ett tidigt vårtecken?

         

     

                                      

  

     

     

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards