Älsa & Ästher

Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Annica - 31 juli 2010 09:12

Nää men vad dålig jag är på att blogga då!! Skyller på att vi är så mycket i torpet och där är det såå segt med uppkopplingen ibland så det är inte kul att blogga då. Tar evigheter att kolla på andras bloggar och hemsidor också där det är mycket bilder. Ja här händer väl inte så mycket annars..bara det vanliga + att BollnäsTrollet löper...suck..och mina brudar är såååå kära i varann.....HELA tiden  

Trollet var till veterinären i onsdags då hon haft "lort" i öronen till o från ett tag, jag har använt oto-clean och det har blivit bra sen har det bara tagit nån vecka så har det varit lika kletigt igen, men det var ingen öroninflammation utan bara ökad vax produktion, tack vare oto -cleanen så hade det inte blivit inflammation och det var ju bra, fick kortison droppar att använda och så ska vi tillbaka till veckan så han får se att det går tillbaka, kan ju säga att vi inte är bästa vänner jag o Bollnäsa när jag tar fram flaskan med dropparna....jag har aldrig varit med om maken till en hund som verkligen visar vad hon tycker om en när man gör nåt med henne som hon inte tycker om...det ser ut som att jag gett henne stryk....tar lång stund innan vi är vänner igen .

Tog ju en del bilder när det var agility här förra veckan, tyckte det var såå kul att se att det även fanns en del stora vovvar med som var jätteduktiga och smidiga trots sin storlek!

en stooor vovve

man tror knappt dom ska komma in i tunneln

väntar ivrigt på sin start

tjohoo full fart

den här hamnade lite fel med bakbenen

väntar o väntar


mina tokor


haha ja det här blev ju en bra bild

tittut

spanar efter nåt

snyggisar  

mycket kantareller finns det nu

och flygmyror som svärmar...dom kommer även in i torpstugan..blääää...gissa om vi dammsuger, två dagar i juli håller dom på så här...syns inte så bra men huven var full av dom och taknocken och ett "antal" inne

eftersom att BollnäsTrollet löper blir det ju inget bad då får hon hålla tillgodo med att bada "fötterna"

"kärleksparet"     

nämen vilken snygg röjerska  eller inte...kan ju bara säga att allt sånt här är gjort för en karl allt är för stort och passar inte på en dam...såå varför gör jag det då?? Joo annars blir det inte av!!

Ästher vilar i den mycket fint påslakans inklädda soffan   

tänkte ta hem denna "valpen" som är så söt....

men när jag såg hans släkting så ångrade jag mej  

Älsa lånade husses läsglasögon...hon passade ju i dom...

!! Hemulen???   

               

                                               

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards