Älsa & Ästher

Alla inlägg den 30 maj 2012

Av Annica - 30 maj 2012 18:31

Igår morse så satt jag och skulle uppdatera bloggen...tyckte det kändes bra att för en gångs skull bara ha possitivt att berätta om djuren!! MEN! Ser att Sigge är på väg in genom sitt fönster...men han ser så konstig ut...han sitter och liksom måttar, men han hoppar in och sätter sej och äter på bänken....sen ska han hoppa ner, han har en pall så det inte är så högt att hoppa ner men den struntar han i....och brakar rätt ner i golvet med knäna!! Jag stirrar på han och ser att hela han vinglar när han går....från mitten av ryggen och bakåt ser han full ut! Hela katten slinger. Ringer så klart veterinären och får komma, hon kollar reflexer, reaktion klämmer och drar i hela katten och tar prover...men inget konstigt på proverna och han visar ingen smärta nånstans? Jag frågar om borrelia men hon säger att det är så sällan katter får det! Det kanske var dumt att jag inte proppsade på det ändå?! Hon skrev ut smärstillande i 3 dagar?? Ja ifall det ev skulle hjälpa, ja idag är han ju mycket bättre än igår men slinger än när han går, men idag vill han ut och klagar högljutt! Han äter och dricker som vanligt, kanske nån hjärnblödning eller tia attack?! "Kul" när man kommer till vet igår, vi har en vikarie då ordinarie är sjukskriven och en av medarbetarna presenterar mej för veterinären...det här är våran stamkund  ja ska jag erkänna så tar det emot att ringa nu mer då vi är stammisar både hos veterinärer och på apoteket, hämtade ut 3 ml Metacam till Sigge igår....det kostade 99 kr....varför blev jag inte en sån där som uppfinner mediciner?? Jag skulle ju vart stormrik   

Hoppas nu han blir frisk så vi slipper fler vet besök med han! På måndag är det återbesök med Älsa... nytt trombocyt prov plus pinkprov! Måtte det INTE vara nån mer urinvägsinfektion!!!!! Det tog 10 dagar innan hon blev fri från diarrén.....två dunderkurer antibiotika kan ju inte vara nyttigt för magen!!

min säng får jag dammsuga varje dag...

för detta troll tycker den är sååå skön  

gäääääsp..... sluta stör med kameran

zzzzzzzz......

BollnäsTrollet  tycker....

att Sigge är lite märklig just nu

på jobbet är det bara sååå trist....(strumpan har äntligen kunnat tas bort från att dom rakade och hon slutat tvätta området)


 

puss på er 

bus Älsan drar en trudelutt

likadant med henne...nästa gång dom ska raka ska jag säga att dom inte får raka så mycket för det blir sååå irriterat och hon tvättar o tvättar så det aldrig läker...nu har jag smörjt med aloegel och sen får hon ha strumpa tills det läker!

kolla jag hittade din fula toffel säger Älsan    

söt Älsan

en blåvinge (kanske)





pust vilken gräsmatta......den tar

2,5 tim för MEJ att klippa....denna där åkisen blev ju inlämnad 

hörru farmor visst har du mera godis till mej undrar Älsa   

jag ligger här och väntar jag

tittut... ser ni mej undrar Bollnäsa

Älsan är lite busig

eller...visst sa du godis matte?? 

      

                           

                  

                  

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards