Älsa & Ästher

Alla inlägg under september 2008

Av Annica - 15 september 2008 18:47

Attans vad kallt det är i luften! Jag håller nästan på att frysa ihjäl tror jag;), igår på hundkursen hade jag långkalsonger.....hihihi....redan.... undrar vad jag ska ha på mej i vinter då?! Idag på promenaden med Ästher mötte vi flera hundar, hon är så duktig, hon vill gärna kika på dom men inga tendenser till att vilja rusa fram och hälsa! Hon blev lite ängslig då vi kom till en balkong där det stod en hund och vrål skällde på henne men jag lockade bara med henne så följde hon med, hon blev lite fundersam då det kom så högt upp ifrån=)

Idag fick jag för mej att jag skulle fota deras ögon....Älsa var ju inga problem men Ästher......ja käre värld....=) tog nog 100 st bilder på henne, lägger in den bästa men där syns även piraya tänderna=), jag satt vid datorn för ett tag sen och Kenneth låg i badet då jag hörde ett märkligt ljud....det var bara Ästher som hade kenneths mc hjälm som bowlingklot=) såg himla festligt ut! Han får skylla sej själv då han lägger sina saker så hon kan ta dom=)!


Älsa pälsa


Ästher=)


Av Annica - 14 september 2008 17:43

Japp jag är sååå stolt över min goa Ästher! Vi har vart på valpkurs och hon skötte sej strålande! Dom andra har ju gått en gång redan, när vi kom dit så skällde hon lite med sin basröst, den har hon bara om det är nåt viktigt=) annars har hon tinnitus rösten=), sen blev det så att hon hälsade på några av dom andra valparna fast vi inte ska låta dom göra det...jajaja.....då små morrade hon lite åt en irländskvarghund! Kanske tyckte den såg annorlunda ut med sina jättehöga ben=) men sen var det inget mer med det utan hon följde snällt med mej när jag pratade med henne. Sen gick vi ut på plan och då fick vi gå slalom mellan varandra och det var inga problem, hon följde duktigt med förutom på nåt ställe där nån annan valp hade kissat=) dom andra hundarna struntade hon i!!! Sen var det inkallning......vi var bland dom sista, Eva-Lena kursledarn stog och höll i kopplet och jag fick gå iväg och sätta mej på huk med ryggen vänd mot Ästher....sen kallade jag in....jösses jag hörde att det liksom visslade till så hade hon rundat mej och var överlycklig att hon "hittat" på matte igen=)))))), sen sa Eva-Lena att hon skulle ta en och en igen och medans vi väntade på vår tur så tränade vi kontakt och det funkade också jättebra! Sen kom hon fram och sa att ni behöver inte göra inkallningen igen för den funkade ju utan problem för er=) attans vad stolt jag är!!!!!

Sen var det fika och teori inne, den som ville fick ha hunden med sej in och eftersom jag ingen bil hade så fick ju Ästher så klart följa med in, det var några som inte kunde slappna av men Ästher hon la sej lungt ner och somnade=) så jag har med all rätt i att vara STOLT idag=)

Kameran glömde jag så det blir bara några skogsbilder idag igen=)




 




Av Annica - 13 september 2008 18:15

Idag har vi varit upp till torpet en liten sväng, Kenneth har börjat tapetsera lite, viktigaste att ena väggen blir klar då luftvärmepumpen måste upp på den väggen snarast då det börjar bli riktigt kallt! Sen på eftermiddagen fick vi besök av min brors döttrar Jossan och Joanna, det var kul det var ett tag sen dom var hit. Ästher såg sin chans direkt när Joanna satte sej på golvet då kunde hon ju knöla sej upp i hennes knä, det tycker hon är så mysigt att få trängas lite=). I morrn är det valpkurs=) ska bli såååå roligt!

 







Av Annica - 12 september 2008 14:58

Äntligen Fredag=) bästa dagen på hela veckan tycker jag. Fast jag är förkyld och hostig och har så där ont överallt=). Ja det går väl över man ska inte gnälla=). Tog en promenad med vovvorna i morse och skulle försöka ta lite ståbilder på dom=) jo men tjena......gick inte alls......finns för mycket annat som är mycket roligare än att stå still tycker iallafall Ästher yrhöna=). Sen kom min syster hit och hon följde med på en promenad med vovvorna, tack för det=). Men inser att Ästher måste tränas mer utan Älsa då hon hela tiden "går" efter henne=). Sätter in lite blandade bilder och struntar i kommentarerna då jag ser att ibland så hamnar texten på sidan istället!!








 

Av Annica - 10 september 2008 09:03

Vi är lediga idag jag och hundarna så jag hade tänkt städa lite, men känner mej super risig i kroppen så jag tänkte att jag ger hundarna mat och lägger mej på soffan ett tag.....ja det kunde jag ju glömma=) dom kom på att om dom super busar i soffan så kan matte inte ligga där=).Tack gode gud att vi har skinnsoffor iallafall=)





Hoppla Älsa

Ästher sitter fast

Släpp mej=)

Hörru du!

Rullirull

Grrrr



Av Annica - 9 september 2008 08:46

Finns en film som heter så=) och jaa jag skulle nog passa i den!! Jag var så smart och INTE tog ut papperskorgen med massor av Zelda päls som jag samlade upp när hon var här i helgen och blev duschad och fönad på kontoret, ja fönad på kontoret inte duschad=). Iallafall så hittade Ästher den papperskorgen som stog under skrivbordet........JÄTTEROLIGT att leka jultomte......eller som Kenneth säger....."Det lackar mot jul"......(urdumt)=)

Kanske inte syns så bra på bilderna men hon såg helfestlig ut, jag fick gräva ut pälsen som satt runt varenda tand på henne=)




Lite päls i munnen=)



Snygg med skägg!

Av Annica - 8 september 2008 18:40

Då var det måndag igen då, eller ja den är ju snart slut=) iallafall för mej! Börjar få ont i halsen och nyser som en galning=). Älsa är jättetrött idag hon också som mej men INTE Ästher.....jag satt i köket och hörde nånting som lät....jodå "lilla" äppeltjuven hade tagit med sej ett äpple in och låg så bekvämt och smaskade i soffan=). Idag på promenaden så mötte vi en karl med gå stavar, Ästher tittade intresserat så han stannade och frågade lite om henne, men se då skulle hon då inte prata med han, har märkt att hon börjat bli "lite" spökig av sej, en del saker som är läskiga, bra att vi börjar valpkurs på söndag. Saknar "värmlandsfolket" .......kanske ska starta ett kollektiv? Hahahaha...........nej men gud vilken cirkus.....helst i vårat "jättehus"=)

Nej nu ska jag snart äntligen äta sen blir det soffan=)

Trött

Äppeltjuv



Av Annica - 7 september 2008 19:24

Tänk vad det går fort när man har roligt! Marita,Jörgen,Dan,Louise och Zelda kom hit till oss i fredags och åkte hem nu på kvällningen, fattar inte att det går så fort en helg. På lördagen så åkte jag, Marita & Louise till Borlänge för lite shopping=) det blev inte så mycket handlat men lite blev det iallafall och så är det roligt att titta bara, Sofia var så snäll och kom hit och var hundpiga! När vi kom hem så kom väl Marita på att vi skulle ta en promenad i ösregnet......så hon och jag och Zelda & Älsa drog ut på en promenad.... när vi kom ner efter sjön så stannade Älsa och bara slänger sej i backen.....nåt snusk hon hittat som hon bara måste gnida sej i, jag drog bort henne och då var Zelda blixtsnabbt där och stoppade nåt i sin mun.....hihihi....det var rester efter en fisk, bara ryggraden som stack ut i hennes mun=) Zelda såg så nöjd ut att hon hittat nåt snusk att stoppa i mun men spottade faktiskt ut det när hon blev tillsagd, vilket jag har för mej att hon inte gör annars men hon insåg väl att det inte fanns så mycket kvar att äta på=). När vi sen kom hem så skulle ju Zelda duschas inför utställningen och det ösregnade fortfarande så jag sa att vi åker upp på vårat jobb och duschar henne där.....det gjorde vi och sen blåste Marita henne på mitt kontor....hihihi.....gissa om jag har dekorerat kontor nu.....det ser ut som ett riktigt fluff kontor nu=) Zelda är nämligen mitt uppe i fällning=) äsch vem bryr sej, städerskan ska väl ha nåt att göra hon också!!!!!

Dan har varit såååå snäll och fixat datorn våran som har varit så himla kocko och seg men nu funkar den perfekt=) TACK Dan!

Ästher har varit så lugn så det är fortfarande ingen som tror på oss att hon har sina damp anfall=) hon blev jätteförtjust i både Dan och Louise och myste gärna tillsammans med dom. Och så idag så var vi till Högbo på utställning, men hur det gick där får ni läsa om på Zeldas sida, länken hittar ni till höger på bloggen.

Jag är otroligt seg nu och ska gå och slöa i soffan antagligen kommer jag att somna där också....men det är ju så när man inte kan sova utan går upp halv sex....fastän även Ästher och Älsa sover.....suck...=) kan inte ens skylla på dom=)

Louise & Ästher myser i soffan


Tre snyggingar


Ästher & Zelda som ser lite sur ut=)

Kan vi få en godis nu?


Vackra Zelda i ringen



Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards