Älsa & Ästher

Alla inlägg den 21 september 2008

Av Annica - 21 september 2008 17:54

Idag har det varit valpkurs igen! Är så himla roligt. Ästher är jätteduktig, bara matte som inte är lika duktig=). Är så skönt med Ästher för hon struntar fullkomligt i dom andra hundarna, ja visst tittar hon på dom men visar inget intresse för att vilja busa med dom. När vi går slalom sitter hon så fint vid min sida när dom andra går förbi, när vi går så följer hon med men vill jätte gärna ha nosen i backen så då får jag försöka vara rolig och locka med henne, men hennes största förtret är nog halsbandet=( hon gillar det inte......går och ruskar på huvudet, och hon som haft det så himla mycket nu?! Det är jättemjukt och är ett så kallat halvstryp men jag har det så löst så det blir inget stryp, kanske ska prova ett annat för och se om hon slutar eller så är det så att hon inte gillar det i kombination med kopplet?!

På förmiddagen så gick jag en vända i skogen och plockade svamp med hundarna, käre värld va mycket tratt kantareller det finns, jag plockar bara dom stora men då får jag vara snabb för Ästher har en förmåga att rusa rätt över svamparna så det blir bara mos av dom=), Måste skryta över hennes inkallning=) har aldrig sett maken till snabbare hund när jag ropar Ästher hiiiit=) hon kommer som ett jehu=) skit roligt! Jo då Älsa kommer hon också.......ungefär i övermorgon.....=) med sån fart alltså=))

Lägger in några bilder på Ästhers klasskamrater som inte blev bra alls.....tänk att så är det jämt när jag SKA fota för att jag verkligen vill att bilderna ska bli bra då blir dom skit=( jaja.....jag får ta nya nästa gång=) och namnen minns jag bara på några=) måste vara åldern=)


 Flatcoated Retriver

 Gråhund eller jämte ?

 Schäfer

Oden (Tollare)

Mozart (blandras)

 

Loffe (Border Collie)

Siri (irländsk varghund) sååå stor=)

Ästher =)

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards