Älsa & Ästher

Alla inlägg under juni 2009

Av Annica - 10 juni 2009 16:47

Ja Ästher började ju halta igen efter att ha varit hälfri några dagar, var ner till Vet och vaccinerade Sigge i måndags och talade då om för Vet ang Ästher. Han sa att jag skulle gå hem och hämta henne så han fick se. Jag sprang så han fick titta och sen klämde/böjde han igenom henne och hon visade tydligt att det gjorde ont, då sa han att han ville röntga för att se hur hon såg ut i armbågarna så vi fick tid igår. Ska erkänna att jag var väldigt nervös när plåtarna var färdiga.....MEN dom såg toppen bra ut=))) jag kunde pusta ut!! Nu går hon på rimadyl och är nu hältfri....får hoppas att det håller i sej nu då, ordet ta det lugnt finns inte i hennes ordförråd...! Det kanske är den såkallade "växtvärken" som spökar, eller en sträckning..eller ja vem vet men som sagt hoppas att det blir bra nu då!

Ja och sen till tanden då...det gäller såklart mej då=)..började i lördags med värk i käken...blev värre o värre och igår var det för jäkligt, ville inte ringa tandis förräns Ästher var röntgad och klar..vovvorna går ju först=), när vi kom hem ringde jag och fick tid idag...det här har nog varit världens längsta natt....fyyyy....f-n vilken värk....har ätit Ipren som karameller men det hjälpte inte till slut...inatt har jag sovit från kl 22 till 24..jippie!! Dom röntgade tanden och det var en spricka i tandroten och det hade ju såklart blivit infektion i det då.."BARA" att dra ur skiten...ja dra o dra...hon mejslade och drog så jag trodde att nu blir jag nog tandlös, fasicken vad den satt...tur att den satt långt bak så det inte syns om jag nu tänker skratta nångång=))) dessutom lyckades hon skada en annan tand så den måste fixas nästa vecka.... nu är jag jättefin... en stor bulle på kinden.=) Så nu hoppas jag att det ska bli riktigt bra. Idag har jag inte orkat göra ett skvatt här hemma varken med vovvor eller hemmet så det är "lite" av ett bomdnedslag med gräs och tass avtryck överallt..men det struntar jag i just nu,Ja nu fick jag gnälla av mej över tanden=)))! Finns en viss "liten" en här som blir en aningens rastlös..så hon hittar på bus för sej själv, lägger ut en film på när hon jättegärna vill ha en liten mjukis som Älsa har=)

gött med morot

Älsa håller med

sån otroligt snygg min=)



Av Annica - 6 juni 2009 19:00

När Bollnästrollet badat blir hon galen=) sååå piggelin


Av Annica - 6 juni 2009 18:57

Idag blev det bad i sjön som heter björnmossdammen vid torpet=)




Av Annica - 6 juni 2009 18:53

Ja igår blev det bad i bäverbäcken=) ni får ursäkta att det blir lite virrig filmning ibland men jag hinner inte med..dessutom så surrade det irriterande myggor runt mina öron hela tiden=)



Av Annica - 6 juni 2009 06:34

Ja nu är hallen färdig i torpet! Måste säga att det blev himla bra=) blev kanon att måla vitt! Toan är också färdig målad, nu ska bara toaletten på plats!

Igår när vi kom hit tog jag med vovvorna ut i skogen, hade inte tänkt att dom skulle bada denna gång men.....suck...nu hittar dom själva till bäverbäcken, har filmat dom men lägger ut det sen för just nu är uppkopplingen så seg här uppe. Ja dom sprang som två skållade troll till bäcken och tog den djupaste och lortigaste delen av bäcken naturligtvis...det är då jag önskar att dom inte skulle ha så mycket ludd i öronen utan skulle lyssna på mitt NEJ STANNA=))). Tur att jag hade hundblåsen med!

lilla toan...svårt att fota för det är lite trångt

hallen. Fick 20 st!!! Trasmattor av Carinas mamma Gerd, helt otroligt snällt, dom passar perfekt här i torpet

gillar denna hängare, köpte en annan hängare och tog av krokarna och tog en gammal ekplanka och satte på krokarna=) bäst att skriva att det är Kenneth som skruvat dit dom;)

och så mina snyggon=)

idag är det precis 1 år sen vi åkte till Anne-Marie i Bollnäs och träffade lilla trollet för första gången=)


Av Annica - 5 juni 2009 06:35

Igår på jobbet fick jag besök av en försäljare av kontorsmaterial. Jag hade en anställd som var på väg ut från mitt kontor när jag hör att det är nån som frågar efter mej, då säger den anställde...ja hon är här inne...oj hör jag försäljaren säga och syftar på hundarna, då säger han som är på väg ut...ja ibland går det bra att gå in så det är bara att prova...hahaha...han såg "lite" nervös ut så jag gick ut från kontoret istället, då säger han är det en Sankt Bernard och menar Ästher=(....NEJ säger jag det är en LEONBERGER...hade lust att säga pucko åt han men jag bet mej i tungan i stället=), jaha sa han jag har kompisar som har en Leonberger....jamen då så !!! Sen frågade han om hennes vikt?! Jag sa vad hon väger och då säger han...ja då förstår jag att du har en sån rejäl grind in till kontoret!! Ja men gud...det är en HÖG grind pga att Älsa hade en förmåga att hoppa över förut när jag hade kompostgaller som grind. Sen frågar han vad den "lilla" är för ras!?! Han menar Älsa=)))) behöver jag säga att han INTE fick sälja den minsta lilla grej till mej=)

Kom på att det är en del raser som mina vovvor har blivit kallade för...Älsa har bla fått frågan om hon är en Collie=) Ästher har fått frågan om hon är en Tervuerens, blandras och nu Sankt Bernard=)


Bilderna är från förra helgen.

Älsa njuter

på väg upp ur vattnet

efter bad blir hon busig

det finns en väldigt dålig gångbro och den skulle ju såklart Bollnäs prova

Vart tog Bollnästrollet vägen undrar Älsa

Typiskt bollnäs att vänta in Älsa för att sen hoppa på henne

en alldeles lagom stor pinne

sen måste man ju spana...först vänster

sen höger=)

still en liten stund=)




Av Annica - 4 juni 2009 12:32

Får ursäkta kvaliten...inte så lätt att filma,=)



Av Annica - 4 juni 2009 12:28

Det här var ju riktigt kul att filma och lägga ut det=)

Ästher har lite gympa..hon gör ofta så när hon har en leksak, lägger sej på rygg och sprattlar med benen, nu gjorde hon ju inte det så mycket bara för att hon blev intresserad av vad jag gjorde, så då var hon ju tvungen att komma och trycka in nosen i linsen=)

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards