Älsa & Ästher

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Konstig känsla

Av Annica - 12 augusti 2009 06:41

Vi sov över i torpet natten till igår. På morgonen när Kenneth åkte till jobbet strax efter kl 6 så gick jag och vovvorna på promenad, Älsa i koppel och Ästher lös som vanligt, när vi kommit en bra bit så hör jag råbocken skälla på långt håll, vinden låg på åt vårat håll så han kan omöjligt ha skällt på oss! Jag kallade in Ästher så att hon inte skulle få för sej att leta reda på honom=), vi fortsatte en bit och då börjar hundarna bete sej konstigt dom vädrade och stirrade in i skogen...jag fick en obehags känsla i magen....det kändes som att vi var iaktagna där uppe i skogen....vi vände hemåt och himmel vilken fart dom fick, dom drog mej hemåt. Då började jag fundera...kan det ha varit en björn? Vad var råbocken upprörd över? Om jag skulle träffa på björn när jag kommer med hundarna..vad gör jag då?? Ber till gud eller? Nej fy hoppas vi slipper möte med björnen när vi är i skogen!!!


Älsa är fortsatt pigg och glad och har inte visat nån smärta på ett tag nu..Jippie=))). Igår när hon låg på golvet och jag skulle massera henne så ville hon istället bli kliad på magen och hon slänger upp ett bakben...."knaster" ja så lät det från ryggen...lät som man drog ett band med "knaster" i....måste ju ha varit brosket som lät!! Jag hör också att när hon reser sej så knäpper det till...men det här "knastret" har jag inte hört förut! Lät läskigt men huvudsaken att hon inte har ont!

på väg på promenad

sniff sniff

sniff sniff det luktar intressant här

toppen sa Älsa och kastar sej ner

man kan rulla i rävskit även när man har koppel på=)

Ästher har koll

lingon blir det också

vilar lite

Ästher väntar in oss

här börjar dom lyssna och titta

nånting var det iallafall

nu går vi hem!!

altanen i torpet tar sej

Älsa visar att altanen blir rätt så stor

ser ni mej säger Ästher nedanför

staketet blir rätt så högt och stängt och jag kom på att vovvorna ser ju inte ut då så nu måste Kenneth göra som en tittglugg/fönster  på nåt vis på mitten=)

 
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

12 augusti 2009 07:44

Oj så bra att Älsa fortfarande mår rätt så bra. Det var ett bra tecken att hon ville bli kliad. Men oj så hemskt, tänkt om ni hade stött på en björn. Jag tror nog att jag och Valle också skulle ha haft bråttom hem. Vi har det väl så där, måste vara hemma och inget bad. Men på fredag åker vi tillbaka till stugan. Ha det så bra så länge.

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Anette med flock

Anette med flock

12 augusti 2009 09:08

Hua nej en nalle vill man ju inte träffa på sådär och isynnerhet inte om den har bebbar då kan ju mammorna vara lite griniga..men tror ju att de helst håller sig undan folk och bara studerar fina bilder som vanligt och himmla snygg altan blir det snäll man du har som gör som du önskar hehehe

http://www.activeassar.se

 
Marie o Urkho

Marie o Urkho

12 augusti 2009 12:50

Roligt att Älsa är bättre. Hoppas nu det håller i sig. =)
Hujeda mig! En björn! Tur att du har två fin spejare som varnar. Jag hade också velat komma hem fort som bara den. Vad hade man gjort vid ett möte!? Sprungit för livet!!
Altanen verkar bli hur fin som helst. Du är bara för go som tänker på att tjejerna ska ha ett "fönster" så dom också kan se ut. Ha ha ha... Dom har tur som har dig!

Ha det gott!
Kramar

http://www.horby.nu/ahlman

 
Lena Backman

Lena Backman

12 augusti 2009 16:32

Ja vad katten gör man om man möter en björn...tror att man ska backa undan sakta och inte provocera på något sätt...men troligen skulle man väl skrika och springa det fortaste man orkar...huuu!
Altanen blir jättefin...ett extra rum =O)

http://www.rvrussells.blogspot.com

 
Sigge

Sigge

13 augusti 2009 08:29

Om man möter björn så ska man backa och samtidigt prata lite.
Men de är så otroligt skygga så chansen at möta en är väldigt liten. För det mesta så har björnen märkt oss långt innan vi märker den.
Nu har ju parningssäsongen för rådjuren börjat så det kan ha varit av den anledningen ha skällde också.

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
ville

ville

13 augusti 2009 09:35

Fy farao för att möta en björn, då gäller det att ha is i magen..men tur att Sigge vet hur björnar beter sig, han lär oss så mycket den killen.
Matte och jag hade en råbock som förföljde oss i skogen och nu när matte läste vad Sigge skrev så skrattade hon...parningstid...han tyckte nog du var snygg Ville säger hon och skrattar för fullt.
Nåja låt henne hållas...
Jag blir så glad att höra att Älsa mår bättre, jag har hållt mina tassar hårt för henne.
Nospussar till er

http://marno.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoki

13 augusti 2009 21:49

hej sötpåsar!! va skönt att älsa är bättre!! hoppas ni får höra nåt bra snart av den där ortopeden!
vi är tillbaka nu för matte har asat hem från europa o slagit på datan äntligen! så nu ska vi läsa ikapp o se vad ni har haft för er o pussa på dataskärmen på alla era söta nosbilder!!
slafspussar

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

14 augusti 2009 07:43

Hej! Vad fint det blir med altanen!!! Tycker det är fint att göra en stor om man ändå ska ha en.
Är man bara tillräckligt envis så kan man gå i vilka klackar som helst ;) Nä, men man vänjer sig faktiskt. Dock kan man ju välja ett par skyhöga de kvällar man inte ska promenera så mycket, det blir ju en del taxi åkande annars... ;) Tar man sig några drinkar så känner man inte hur ont fötterna gör heller förns dagen efter och då kan man ju ligga hemma och vila =)

Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
itqvinnan

itqvinnan

14 augusti 2009 20:05

Nä fy bubblan för att möta en björn när man är ute i skogen.
En sommar när vi bodde i våran sommarstuga så sprang min dvärgpudel till skogen och då hörde jag råbocken och hunden som jag hade han kom rusandes i full fart och upp i min famn han var jätterädd stackarn.
Vad fin altan det är.

http://itqvinnan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica - 9 juni 2016 06:39

Torsdagen den 26 maj gick den finaste kattastrofen sin sista rond 16 år gammal   han fick fel med sköldkörteln hypertyreoidism och alternativet skulle vara att börja medicinera honom och åka på täta veterinärkontroller för att kolla att medicinen var...

Av Annica - 28 april 2016 08:44

Ja i tisdags fyllde mitt älskade galna roliga Bollnästroll 8 år!!!! Otroligt vad åren går, men själv känner hon sig nog som en unghund...och det är väl det jag tror att hon är också      men jag minns som igår...vilken terroristvalp hon var  ...

Av Annica - 15 april 2016 06:39

Ja nu är jag trött på mina grannar...     Neeej jag skojar bara   men skulle vilja ha något plankliknande mellan gårdarna, som det är nu innan det blir grönt så retas våra hundar med varandra så man kan bli galen (galnare) jag har min ytterdörr så nä...

Av Annica - 12 april 2016 08:47

Ja idag har jag en skitlista   Nr 1: Kennelhosta som tydligen går här nu Nr 2: Hundägare som har sina hundar lösa som rusar rätt på när man kommer och går med sina egna i koppel    Nr 3 : Bajs   ...Ästher väckte mig kl 3 och skulle akut ut...då...

Av Annica - 11 april 2016 18:24

Ja nu har det gått några månader sen jag skrev något på denna sida, tänker iallafall ibland att jag ska skriva men sedan blir det inte av. I lördags var jag till Ludvika och kollade på hundutställning det var roligt fina hundar och trevligt folk at...

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards