Älsa & Ästher

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Tandborstning

Av Annica - 24 augusti 2009 05:08

Kom på igår att jag skulle borsta tänderna på Bollnästrollet...har aldrig gjort det förut, har liksom glömt bort det=)...jag talade om för henne att hon luktade skunk i munnen=)...kanske beror på att hon tvättar sej så grundligt nu när hon löper..hon tvättar o tvättar så hon nästan tappar andan och dessutom så låter hon som en gris när hon gör det =)

Ja jag tog fram två st tandborstar en utan skaft som man har fingret i och en med skaft, tog den utan först....ja käre nån hon tyckte verkligen om det så för att inte få fingrarna uppätna så tog jag den med skaft...jag skrattade så tårarna rann för tandborstning var nog det bästa hon gjort, hon smackade så det skummade i mun på henne, och ändå har jag en hund tandkräm utan smak=) när jag la tandborsten på bordet så tänkte hon stjäla den..hon ville borsta mer=))

Älsa och Bollnäs är fortsatt kära i varann..hoppas det går över snart för det är rena cirkusen här mellan varven! Igår försökte Bollnäsan bjuda ut sej till Sigge men han var noll intresserad..konstigt=)

Älsa är risig i magen, det började i fredags och jag misstänkte att det kan vara rimadylen då hon ätit den c,a en månad nu, jag ringde och pratade med Strömsholm men dom sa att man kan inte säga att det är medicinen som spökar då hon bara varit dålig i magen en dag. Fick rådet att ge skonkost som ris och kokt köttfärs, så det har hon fått i helgen, men det har inte blivit bättre, och nu i morse så väckte hon mej och skulle ut halv 5,  när hon väcker mej är det akut!! Och det var det verkligen...jag gick in och hon ville vara kvar ute...då skäller hon så hela kvarteret måste ha vaknat..sorry alla grannar=)...hon var stentokig och stog och fullkomligt studsade uppe vid grinden och stirrade uppåt vägen, jag såg inget eller ingen men jag fick för mej att det kan ha varit nåt djur.....

Ja jag ska ringa Strömsholm idag igen och se vad vi ska göra, hon sa i fredags att det finns en sorts pasta man kan ge dom...jag tror att jag har en sån tub hemma om det är samma hon menar, ja jag ska höra efter, synd om magen ska braka på henne nu när hon mår så bra, men man kanske kan minska rimadyldosen, hon får ju två st 100 mg/dag nu..och det är väl en rejäl dos!!


mmm....

sååå gott att borsta tänder

mmm..underbart

gött gött...

blev sååå fin så

vi var i skogen och plockade kantareller

lagom storlek på herr kantarell

tittut

snygg pälsan

tur att det fanns en bäck sa Bollnäsan så hon kunde svalka huvudet=)


 
 
mia

mia

24 augusti 2009 07:22

Hejhopp!
Vilka undebara bilder!! Tandborstningen var ju rena reklamsnutten! Undra va mina skulle gilla det, Myzak skulle säkert tycka det var kul, men de andra.. nä..
Torpet har ju blivit helt otroligt! Vilket jobb ni har lagt ner! Bra jobbat på er!

Skönt att Älsa mår bättre, även ommagen krånglar, jag köpte pro kollin tror jag det heter, när Myzak var dålig i magen o det hjälpte på en gång! Kanske är den pastan som du har.

Du o jag måste vara världens bästa valpköpare, tänk va uppfödarna får se bilder på sina små valpar =) Klapp på axeln för oss!!
kram på er

http://www.familjennorman.se

 
Therese & Atlas

Therese & Atlas

24 augusti 2009 07:37

Hej! Vilka fina kantareller, synd att det är så jobbigt att plocka dom...men dom är väldigt goda =)
De dagar jag inte jobbar 9.30-20.00, jobbar jag 8.30-18.30, så det blir alltid 10-timmrs dagar. Men till det ena jobbet har jag bara 10 min till så då kommer man ju hem i skaplig tid iaf.
Självklart ska Atlas vara brudnäbb, men han får tyvärr inte komma in i kyrkan så han får nöja sig med att vara med på bröllopsfotona =)
Kram

http://www.atlas.blogg.se

 
Anette med flock

Anette med flock

24 augusti 2009 08:08

Wow vad hon är duktig...mina vägrar när vi kommer till tandborstning hahaha...ja nu är det fullt av det gula guldet..bäst att passa på...ja de är ju för goa Älsa&Ästher...hoppas att magen blir bra..

http://www.activeassar.se

 
Stella och Doris matte Lotta

Stella och Doris matte Lotta

24 augusti 2009 09:46

Haha, skrattar gott åt Bollnäs tandborstning, mina avskyr det...

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

marina

24 augusti 2009 10:08

jaså dina undar gillar att borsta tänder?det gör nog inte mina.som vanligt så har du fina foton!1Och kantareller är underbart!!!

 
carina jonsson

carina jonsson

24 augusti 2009 13:33

Så du hittar också "gulingar",bra storlek på dom ser jag.Ska i väg till helgen igen och se om jag hittar lite till och även titta efter Höst kantareller,såg att dom börjat komma.Det ser ju riktigt mysigt ut att borsta tänderna *haha.Hoppas magen blir bra snart på henne.Kramar om.Carina & Mack-Myra

http://www.svartangel.zoomin.se

 
Ingen bild

fia kusin

24 augusti 2009 13:38

hahahhahaha ästher ser ju ut som snobben på första bilden med tandborsten ;P

 
Lillan & Zelda

Lillan & Zelda

24 augusti 2009 15:33

Hahaha... så go Ästher var på bilderna då! och så duktig! Zelda gillar då inte att borsta tänderna... Synd att Älsa fått ont i magen, hoppas det snart går över! Härliga skogsbilder!
Får ni tråkit till helgen får ni komma till oss på loppis=))))

http://zelda.bloggagratis.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

24 augusti 2009 15:42

Oj så du ser ut att gilla tandborsten. Du är som mig tror jag säger dom borsta tänderna står jag snabbt vid skåpet. Mina människor har borstat tänderna på mig sen jag var valp. Det är lite sämre med Valle, han gillar det inte. Hoppas Älsa blir bra i magen, det vore ju synd om magen skulle slås ut nu när hon mår "bättre" som du säger.

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Anneli

Anneli

24 augusti 2009 21:36

Vad snyggt hon sitter lilla Bollnäs vid tandborstningen..haha! Vi nära grannar sov så gott ändå...men klev du upp o va så pigg att du blogga då???? galning....sov mera;-)

http://www.la-sirenites.se

 
Lena Backman

Lena Backman

25 augusti 2009 07:45

Håller med mia, dessa bilder kan du sälja i reklamsyfte alltså...seriöst! Helt fantastiska bilder på Bollnäsan. Ta hand om Älsagumman,hoppas det går att fixa om det nu är medicinen som spökar...jobbigt för henne alltihopa..

http://www.rvrussells.blogspot.com

 
Bertil och Linda

Bertil och Linda

25 augusti 2009 08:32

hej!
åhh duktig du är som borstar vovvarnas tänder! vi har köpt tandborste till berra men den ligger allt för mycket i skåpet. dålig på att använda den tyvär. tur är väl den att bertil har kanontänder =)
ha en bra dag!
jag ska sätta igång o bada o smörja in banditen =)
kram!

http://bertilblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snokas

25 augusti 2009 10:35

vi har tandkräm med leversmak o vi avskyr att bli borstade ändå!!
slafspussar
ps! hoppas kissen mår bättre

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica - 9 juni 2016 06:39

Torsdagen den 26 maj gick den finaste kattastrofen sin sista rond 16 år gammal   han fick fel med sköldkörteln hypertyreoidism och alternativet skulle vara att börja medicinera honom och åka på täta veterinärkontroller för att kolla att medicinen var...

Av Annica - 28 april 2016 08:44

Ja i tisdags fyllde mitt älskade galna roliga Bollnästroll 8 år!!!! Otroligt vad åren går, men själv känner hon sig nog som en unghund...och det är väl det jag tror att hon är också      men jag minns som igår...vilken terroristvalp hon var  ...

Av Annica - 15 april 2016 06:39

Ja nu är jag trött på mina grannar...     Neeej jag skojar bara   men skulle vilja ha något plankliknande mellan gårdarna, som det är nu innan det blir grönt så retas våra hundar med varandra så man kan bli galen (galnare) jag har min ytterdörr så nä...

Av Annica - 12 april 2016 08:47

Ja idag har jag en skitlista   Nr 1: Kennelhosta som tydligen går här nu Nr 2: Hundägare som har sina hundar lösa som rusar rätt på när man kommer och går med sina egna i koppel    Nr 3 : Bajs   ...Ästher väckte mig kl 3 och skulle akut ut...då...

Av Annica - 11 april 2016 18:24

Ja nu har det gått några månader sen jag skrev något på denna sida, tänker iallafall ibland att jag ska skriva men sedan blir det inte av. I lördags var jag till Ludvika och kollade på hundutställning det var roligt fina hundar och trevligt folk at...

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards