Älsa & Ästher

Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Annica - 2 februari 2009 18:28

I lördags fick vi främmande av Carina,Ulf & Eddie! Kanonkul för det var ju inte planerat....jo sen fredag kväll=) vi var ju i torpet då så det var bara vackert att masa sej hem på lördag morgon=). Det var ju Ästher och Eddies första möte...gick jättebra från början och dom busade ute, Älsa blev nästan lite sur för hon ville ju busa med brorsan sin, sen helt plötsligt fick Ästher nog av Eddie=) då gömde hon sej bakom våran trädgårdssoffa...sen ville hon inte titta åt han nåt mer på ett bra tag=)...när vi var inne så stängde jag av med galler så Ästher fick vara i fred för Eddie hade lite svårt ett tag att förstå varför hon inte ville leka nåt mer! Vi käkade pizza på kvällen och såg en super rolig film dom hade med sej den heter Småstadsliv...mycket dialekt men jag fattade faktiskt, jag skrattade så jag hade riktigt ont i magen och käkarna, tom Kenneth skrattade högt inte ofta man har samma humor...den ska jag se igen...Tack Carina & Ulf för den=)

På söndagen så ville Ästher helt plötsligt busa med Eddie igen...han såg lite fundersam ut först=) han tänkte säkert... typiskt fruntimmer=)))

Sen ville Carina åka till Nisses och titta...jag följde motvilligt med(ljug) tror jag handlade mer än henne för en gångs skull=) hittade super billiga gardiner och tyg till torpet....tänk att det måste hit folk från hälsingland för att jag ska komma iväg och shoppa=) efter det så åkte vi till Ludvika och åt på kina restaurang...oj vad jag åt mycket...det var jättegott...blev en riktig slapp helg då vi inte lagade nån mat hemma alls...ibland är det bara så skönt att slippa bry sej!


Eddie,Älsa & Ästher

Eddie undrar om Ästher vill busa?

Japp det ville hon

Eddie o Ästher myser med Carina i soffan,Älsa tittar på

Älsa visar Eddie HUR man juckar=)))

Syskonkärlek

I afton dans?

Eddie pussar på Ästher

Syskonen knas vilar=)

Peddan snuttar =)

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards