Älsa & Ästher

Alla inlägg den 4 september 2009

Av Annica - 4 september 2009 17:47

Glömde ju berätta att Frykman..ortopeden ringde igår ang Älsa, jag hörde inte så bra vad han sa för han hade en "patient" som ylade och grät på rummet!! Ja han sa iaf att han inte tyckte att det behövdes ett kirurgiskt ingrepp..ingen operation alltså=), men ville träffa oss den 15 sep för att prata och sen ville han ju se Älsa för han har aldrig träffat henne, han ville gå igenom henne och se hur hon rör sej osv, bra det då jag har en del frågor!

Idag skulle jag ha tagit i tu med Bollnäs igen men så fort hon såg att jag tog fram saxen så drog hon=)) jag får ta det i morrn då=)

Här kommer lite tuggbilder i stället på pigga glada galna hundar=)

ja ingen tuggbild det här=) Ästher har världens längsta hals..godis på gång

hon blev sååå pytteliten=)

nu blir det tuggelitugg

helt plötsligt känns det som Älsa har massor av päls=)

grrr...

tandvisning

visst ser jag ilsk ut? =)

naken chock=))





Av Annica - 4 september 2009 05:49

Sätt inte kaffet i vrångstrupen nu=) men ja jag har klippt Bollnästrollet!! Och pälsen kommer nu att växa ut och bli såååå fin=)

Hon har ju knappt fällt ur nån päls och hon verkligen hatar att borstas, så nu är hon klippt! Jag längtar att åka ut i skogen och slippa sitta hur länge som helst med att reda ut allt som fastnat, och ALLA fästingar kommer jag upptäcka plättlätt, när jag klippte henne igår plockade jag 8 st små j-lar som satt fast på henne på hela kroppen. Och jag som tycker att jag går igenom henne så noga varje dag=(. Ni skulle ha sett Kenneths min igår när han kom hem från jobbet=)...MEN HUR SER DU UT...sa han till henne=)..och till mej..VAD HAR DU GJORT=)) klippt svarade jag=). Bollnäsa blev om möjligt ännu galnare efter klippningen...så nu får jag väl skylla mej själv=)..MEN hon har sovit heeela natten inatt!!!! Klippningen tog lång tid, hon var jättesnäll vilket jag inte trodde..trodde att hon skulle avsky klipp maskinen men det gjorde hon inte?! Hon kanske insåg att det skulle bli skönt för hon är ju så varm av sej. Jag är inte färdig än...efter dusch och föning så kom det fram mer som måste klippas bort. och svansen har jag inte rört än..får ta det idag, nu ser hon ut som my little pony med en gigantisk svans.Jag hade tänkt spara en liten krage runt halsen men hon såg ut som en professor så jag klippte bort den=) Hon blev jätteljus i pälsen, hon är väl mer gul än röd nu..måste kanske ändra i stamtavlan där det står rödbrun=)) Ta nu ett djupt andetag för här kommer bilder=)


före..så fin i päls;)

lite klippt

lite klippt och helgalen

bus=)

snart klar

Tadaaaaa...vinkeln gör att huvudet ser stort ut=)

så här sov hon igår morse före klippningen

sover tillsammans


Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards