Älsa & Ästher

Alla inlägg den 29 september 2009

Av Annica - 29 september 2009 06:50

 Ikväll ska jag och Bollnästrollet gå med på Tisdags Tuffen en hund promenad, det är L-a Sirenitas som står som "arrangör" Skrattande. Har ju lääänge tänkt att jag skulle komma iväg till Ludvika och gå med på dom hundpromenader som ordnas där MEN då jag INTE har körkort så är det svårt att ta sej dit då Kenneth sällan är hemma i tid så jag hinner vara med och sen är han ju inte överdrivet intresserad hellerTungan ute så då passar det ypperligt att vi kan vara med här i byn! Ska bli kul att se vad Bollnäsa tycker om att gå med andra okända vovvar på promenad, hon är inne i nån ny "trots" period tror jag....mina armar är jätte lååånga när vi är ute och går nu, hon drar enormt. Och sen har hon massor av knäck i lurarna! Hon har då inte hittils brytt sej om när vi möter andra hundar, dom struntar hon fullkomligt i, men hemma på gårn så är hon inte sen att tala om ifall det kommer hundar på vägen, och "grannen" Wilda och hon har ju sina "duster" mellan gärsgårdarna..dom kan liksom inte låta bli att retas med varandraTungan ute så jag hoppas det blir många hundar med ikväll!

I lördags kom syrran och Pelle och Albin upp till oss i torpet för Pelle skulle hjälpa Kenneth att göra en gräsmatta där det varit en massa hallonbuskar som spridit sej och inte har det blivit ett enda hallon på dom heller! Så medans dom arbetade (läs lekte) så gick vi andra till skogs och plockade trattkantareller, Albin gick med Älsa i koppel och hon gick jättefint med han...det andra trollet sprang lös och hann med att bada också!

Härom dagen så fick Sigge för sej att han ville leka med mej..ja han får såna ryck ibland, men då blir han skvatt galen så jag hinner inte med med kameran...han klättrar i träd, anfaller allt som rör sej och sen vips så är han borta

Skrattande

Bollnäs,syrran Annelie & Älsa pälsa

Albin satte vi bakom galler, så att han fick ha sitt fika i fredTungan ute


och dessa lekte..eller jag menar arbetade  



Sigge laddar för...

busSkrattande kolla in hans blick..nu du matte...

och där försvann hanSkrattande

morötter är ju så gôtt

Bollnäsa håller med

     

              

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards