Älsa & Ästher

Alla inlägg den 25 september 2009

Av Annica - 25 september 2009 12:34

I morse när vi gick till skogen så var det några minus grader, kändes som att jag skulle ha haft vantar och långkalsongerTungan ute men efter stund så blir man ju varm ändå!

Hade Bollnästrollet lös som vanligt och försöker träna henne att stanna när jag vill..och det gick sååå bra när hon var på väg mot dammen jag ropade HÄR...och hon kom och jag berömde henne och hon fick godis....tills vi var på väg hem och var en bra bit från vattnet...swisch så stack hon....då ropade jag "fula" sakerSkäms efter henne! Ja hon kom ju tillbaka när hon simmat liteTungan ute skit hund, bara hem till torpet och torka henne torr! Själv var hon såå nöjd så!!

Jag tror hon är inne i nån ny trots period...hon drar i kopplet som den värsta huligan och lyssnar BARA när hon verkligen har lust!


Älsa kör med rufsig frissa

nästan lite tuppkamCool

fick mååånga såna här suddkort på Bollnäsa idag...

"nån" har grävt ett dike och det är ju bara sååå lattjo att hoppa över      

här funderar hon på att sticka när hon hörde en fågel..men hon stannadeFörvånad

Älsa ville ha godisen utan att bli fotad

Älsa blänger lite

tänk att jag har dom finaste vovvorna i världenKyss

såååå fina

Älsa pälsa funderar lite

blöt och go..nu går vi hemTungan ute


                          

Av Annica - 25 september 2009 06:48

Ja Bollnästrollet är en riktig retsticka...hon älskar att lägga sej nära Älsa och sen lägga sej på rygg och sen rullar hon mot henne och sparkar på henne, jag fattar inte att Älsa tolererar det? Kan ju inte vara såå kul att få fyra tassar rätt i ansiktetObestämd

I förrgår när jag hade gått i skogen med dom och kom tillbaka till torpet så tänkte jag att jag släpper Älsa lös....det var det dummaste jag kunde ha gjort....ja alltså att släppa henne på en stor öppen yta....HJÄLP....fan själv flög i henne och hon tokrusade....det lyste i ögonen på henne....NU JÄ.... matteSkrattande full fart rätt emot mej och Bollnäsan...innan jag fick stopp på henne så hade mitt hjärta stannat 7 ggr tror jag...huuu hon får ju inte göra såna saker än, men det är klart att efter flera månader i koppel så var det väl helt underbart att vara lös!! Nästa gång ska jag släppa henne när vi är i skogen så kanske hon kan ta det lite lugnt och nosa runt i ställetKyss

Nu ska vi ta en skogstur i det kyliga vädret, var 4 minus i morse, BARA 2 minus nuTungan ute


siktar in sej...

börjar rullet...

 

för att retas med Älsa

snart....

nuu..mitt i prick...Skrattande

             

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards