Älsa & Ästher

Alla inlägg den 23 april 2012

Av Annica - 23 april 2012 06:38

hahaha...ja så skulle jag kunna titulera mej, hej jag heter Annica och har tre barn, två flickor o en grabb, tjejerna är 7 och 4 och grabben fyller 12 i höst    Just nu kretsar ALLT runt mina "barn". Allt måste planeras i detalj..iaf nu. Pga Älsas medicintider, 5 ggr/dag är det medicindags. Bland annat så är det en hon ska ha var 8:e timme. Sen ska hon ju ut o gå med jämna mellanrum, korta vändor! Och Bollnäsa ska ju ha sina längre, på helgerna funkar det ju jättebra, då går jag först med båda och lämnar sen hem Älsa till husse och fortsätter sen med Bollnäsa, vill inte lämna Älsa själv några längre stunder, nej det känns inte bra! Men hon mår riktigt riktigt bra nu och jag är så glad  och nu tar hon sej upp för egen maskin och det är underbart att se, inte kul när man hela tiden måste ha koll när hon ska upp på benen och det syns att hon blir irriterad på sej själv för att hon inte kommer upp,men det funkade jättebra med mattorna jag köpte, såna där gångmattor med gummerad undersida, perfekt där golvet är för halt. Ja kortisonet är ett riktigt fördärv för kroppen om det ska intas längre stunder, tror hon tappade alla sina muskler där ett tag!

Sen har ju jag väldans svårt att släppa ifrån mej saker o ting, som att "nån" annan ska ge medicin.....för ingen annan än mej ger väl medicin perfekt så att hon inte luras och spottar ut den....eller  jaja sån är jag .

I lördags var jag iaf in i en affär för att köpa stolsdynor...har ju såna där med volang i torpet och jag tycker dom är så fina, tittade på grå randiga men blev osäker, frågade expediten vad hon trodde med mina bruna stolar...hon undrade vad jag hade för golv?! Men hjälp tänkte jag....hur ser det ut?(kunde ju inte säga stampat jordgolv) Jag mumlade ur mej nåt, typ terra.. ljust.. klinker, hon tyckte INTE att dom grå skulle passa då, ta vita sa hon, men hallå jag har hundar sa jag, då fnissade hon och frågade...SITTER DOM PÅ STOLARNA OCH ÄTER MAT? Men näää sa jag,(ville säga inte "äter" dom på stolarna men lät bli )  då så, ta vita och när dom blir lortiga släng dom i maskin med klorin....för tar du randiga kan du inte ta klorin, sant men undrar hur många ggr/ vecka jag kommer tvätta dom då? Jag köpte vita  och stärkt av klorin pratet så klickade jag hem vita överkast och vita sängkappor igår....jamen det går ju att tvätta  Det KOMMER bli sååå fint    Sen i helgen köpte jag också nya köksgardiner, erkänner blev liiite snål och köpte en kappa och tänkte det räcker nog till båda fönstren....jaaaa det kommer inte bli nåt rynk men det gör väl inget  äsch jag köpte även längder så jag ska nog få till det....jag ÄLSKAR ju att sy    (not)

OJ då, vi ska visst jobba snart så dags att sätta fart! Ha en bra dag ALLA 

har nyss lärt mej, här i våra trakter ska man sätta frön det sista som står på påsen, står det mars-april så sätter man i april...gjorde inte vi , det växer som f*n och växthuset är inte ens klart....

potatis har vi satt i hink, för att prova om vi får till midsommar

får precis plats i lilla biabädden  

vad snäll hon var med västen på

eftersom jag är så bra på att kasta så kastade jag in en godis i hyllan, men hon hittade den

alltid får man vänta på bromsklossen Bollnäsa, hon kan sniffa hur länge som helst

hihi vi mötte ingen som tur är, dom kunde blivit rädda



  

skönt att få ta av den

5 cm snö på lördag morgon....  

gissa om en toka blev ännu tokigare


coola Älsan rör sej inte, hon vet att det är bäst så



såg så häftigt ut med den bleka solen som lyste genom diset



kan man få en godis säger Älsan

ööö ska vi gå nu du o jag matte

solen kom fram


är så härligt att se så pigg hon blivit Älsan

även om hon inte rår på BollnäsTrollet...men VEM gör det 

Älsan blir knasglad och ylar...


och lipar i smyg åt BollnäsTrollet

det är faktiskt min brädbit

äsch sa Älsan

har du en godis matte?

what? Talking to me? I dont understand swedish 

mmm såå skönt



mmm....en orrstek






                                                  
                                         

                        

        

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards