Älsa & Ästher

Alla inlägg under februari 2009

Av Annica - 7 februari 2009 16:13

Idag har jag misslyckats totalt med mina bilder=( tog jätte många roliga busbilder men det visade sej bli rena kattskiten=)

Imorse väckte Sigge mej och skulle absolut ut kl 4....gick ner och släppte ut honom kommer upp igen och då har Älsa tagit min säng....tog tag i täcket och försökte få bort henne....jomen tjena....jag lovar att hon höll i sej och låtsades sova....jag pressade mej ner under hennes 50 kg och tänkte att det måste ju bli obekvämt...näpp hon låg kvar, jag hade kanske 15 cm täcke resten låg hon på ....5 min senare så BÖRJADE hon att drömma...spark spark snark och pip lät det=) jag låg som en halv skruvmakaron...efter 1 tim så makade hon sej så jag fick lite lite mer täcke...hade just somnat då kommer Ästher upp, hon ligger självmant nere ibland....slurp sa det i ansiktet och svansen gick som en propeller MATTE är du vaken....jag vände mej om så gott det gick DÅ kliver hon upp på yttersidan och försöker lägga sej på dom få cm som finns över...PANG...hon ramlade ner igen=) då gav jag upp och gick ner och satte på kaffe... när kl va halv 9 så släppte jag upp Ästher på övervåningen med orden väck husse....hör hur han säger AJ ta det lugnt=))) hon hoppade rätt upp på honom=))))

Imorrn ska det bli kul och träffa "hundkärringarna" i Borlänge=)

Nu några bilder som blev skapliga iallafall, hoppas ta bättre imorrn=)


Hittat nåt under en gran

Ästher har span

Ästher skriker åt Älsa

Ästher stor i mun


Älsa längtar efter husse som plogar snö utanför=)

Av Annica - 5 februari 2009 15:53

I tisdags var vi med Älsa till Västerås, Stefan Rosén som hade hand om Signe i Strömsholm på rehab har slutat på Strömsholm och kör nu i egen regi. Jag tyckte det vore skönt att få Älsa riktigt genomgången i leder och muskler så jag bokade en tid hos honom för en friskvårdsbesiktning...tycker han är bra och har ett stort förtroende för honom. Han hade inget att anmärka på, tyckte hon var fin i hullet och leder och jämnt och fint musklad och rörde sej fint *stolt* jag blev=). Han klämde och tryckte på biceps triceps och ledkapslar och gud och hans moster vad allt nu heter=)) men allt var då bra så sett iallafall han sa ju att jag kan ju inte se igenom hunden men det yttre känns då bra=)) Älsa rörde inte en fena när han klämde på henne, vi fick också springa i en hältgång massor av gånger..pust...Så det känns jätteskönt tycker jag, det första han sa när han började med Älsa att trycka henne på ryggen så tittade han på mej och sa....här vill vi INTE ha några problem!! Han syftade på Signe=( som tur va så reagerade hon inget! Allt var UA...längst ner på papperet jag fick så stod det en ruta om eventuella åtgärder...där skrev han FRITT LIV=)


Vid kan även erbjuda friskvårdsbesiktningar av hundar via tidsbokning.

Det är Stefan Rosén som utför alla friskvårdsbesiktningar.

Cert AMVA PT, Cert Fysioterapeut Smådjur, Djursjukvårdare, Dipl. Hundmassör,

 Specialist i rehabilitering hund, Hundförareutbildad Muskö Örlogsbas


Det som ingår i en friskvårdsbesiktning är följande:

  • Rörelseanalys i hältutredningsgång (halkfria underlag)
  • Genomgång av hundens muskulatur
  • Kontroll av hundens ledrörlighet och funktion
  • Viktkontroll
  • Vid anmärkningar så ges rekommendationer på åtgärder.

länk till Redog
Och nu några bilder=)

bus med grodan i torpet

galningar

snygg Pälsa

gymnastik

Ästher tröttis

Så här trött va Ästher efter att Eddie med familj åkt hem=)


Av Annica - 2 februari 2009 18:28

I lördags fick vi främmande av Carina,Ulf & Eddie! Kanonkul för det var ju inte planerat....jo sen fredag kväll=) vi var ju i torpet då så det var bara vackert att masa sej hem på lördag morgon=). Det var ju Ästher och Eddies första möte...gick jättebra från början och dom busade ute, Älsa blev nästan lite sur för hon ville ju busa med brorsan sin, sen helt plötsligt fick Ästher nog av Eddie=) då gömde hon sej bakom våran trädgårdssoffa...sen ville hon inte titta åt han nåt mer på ett bra tag=)...när vi var inne så stängde jag av med galler så Ästher fick vara i fred för Eddie hade lite svårt ett tag att förstå varför hon inte ville leka nåt mer! Vi käkade pizza på kvällen och såg en super rolig film dom hade med sej den heter Småstadsliv...mycket dialekt men jag fattade faktiskt, jag skrattade så jag hade riktigt ont i magen och käkarna, tom Kenneth skrattade högt inte ofta man har samma humor...den ska jag se igen...Tack Carina & Ulf för den=)

På söndagen så ville Ästher helt plötsligt busa med Eddie igen...han såg lite fundersam ut först=) han tänkte säkert... typiskt fruntimmer=)))

Sen ville Carina åka till Nisses och titta...jag följde motvilligt med(ljug) tror jag handlade mer än henne för en gångs skull=) hittade super billiga gardiner och tyg till torpet....tänk att det måste hit folk från hälsingland för att jag ska komma iväg och shoppa=) efter det så åkte vi till Ludvika och åt på kina restaurang...oj vad jag åt mycket...det var jättegott...blev en riktig slapp helg då vi inte lagade nån mat hemma alls...ibland är det bara så skönt att slippa bry sej!


Eddie,Älsa & Ästher

Eddie undrar om Ästher vill busa?

Japp det ville hon

Eddie o Ästher myser med Carina i soffan,Älsa tittar på

Älsa visar Eddie HUR man juckar=)))

Syskonkärlek

I afton dans?

Eddie pussar på Ästher

Syskonen knas vilar=)

Peddan snuttar =)

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards