Älsa & Ästher

Alla inlägg under mars 2009

Av Annica - 3 mars 2009 18:44

Nu har jag fått svar på Sigges prover! Lever värdet var bra likaså sockret som nästan var för lågt men det berodde på stress vid veterinären sa han=) alltså Vet sa det inte Sigge=)) ena njurvärdet var också bra, det andra njurvärdet var inom gränsvärdet men på väg att bli för högt så det blev foderbyte...Vet tittade på mej när han gett mej en påse foder och sen sa han ...mm...var han fet? NEJ sa jag du sa ju kraftig benstomme=) då ryckte han tillbaka påsen och gav mej en annan=))) UNDRAR varför?=) Jaja...skönt att det var okej med Sigge skrutt Tyson iallafall=)

Av Annica - 3 mars 2009 10:16

Packade in Sigge i buren och satte han på cykelkorgen och gick till veterinären=) fick sällskap på vägen av Ylva och Pettson, Pettson såg lite förvånad ut att Sigge skulle med, han var nog rädd att han skulle få leka med han=)) han är lite rädd för katter=)

Ja iallafall så DROG jag och vet ut Sigge ur buren...han sätter emot baktassarna i öppningen så vi fick knappt ur han....väl på bordet sitter han droppstilla och är supersnäll, han kände på knölen men trodde att det var efter slagsmålet och inget att oroa sej för! Men han hade öroninflammation i högra örat som han kliar sej i, det syntes ju inget förra måndagen vi var där men nu! Sen rakade han Sigge skrutt på benet och tog ett rör med blod, skulle kolla njur och levervärden, får svar ikväll!

Inatt kl 2 kom Ästher upp stampandes för trappen upp till sovrummet...jag låtsades sova....då klev hon upp i sängen och SATTE sej på min höft, jag låg på sidan, jag höll ut....då la hon sej TÄTT intill...pust....hon gav sej inte så det var bara att följa med henne ut och hon var ju kissnödig=)

MEN HALLÅÅ kan nån släppa ut mej??

ÄNTLIGEN=)

Av Annica - 2 mars 2009 18:42

Jag och Kenneth fick oss ett gott skratt igår...Sigge satt på bänken och Ästher kommer fram...hon når ju upp på bänken...kör in nosen i magen på Sigge och luktar på han, luktar länge och väl och han sitter kvar och bara tittar på henne...då helt plötsligt...SMACK...då rätar han ut tassen och flätar till henne på nosen, bara med tassen inga klor, men det såg såå himla festligt ut=) det är första gången han säger ifrån!!! Han har ALDRIG synd nog nånsin sagt ifrån åt hundarna förut, det här var första gången, gissa om Ästher flög iväg och såg helt chockad ut=) Sigge såg också chockad ut, ungefär som...gjorde jag det där=). Nu törs hon knappt titta åt han=)

I morrn bitti har jag fått tid hos Veterinärn igen åt Sigge...ska ta ett blodprov och kolla om han har nån infektion, knölen går inte ner och han har krångel med ett öra och när han väcker mej varje morgon och tänker kissa på hund handduken och vägrar gå på lådan så får vi även kolla upp så det inte är nåt med njurarna! Kenneth har inte tid att följa så det blir att lasta Sigge på cykeln=) har gjort det förr så han är van, har han i buren på cykelkorgen, det går så bra så=)

Var in och vägde Ästher idag och hon väger 45 kg precis som jag gissade=) hon är både fram o bakhög så hon borde bli lite högre!

huu vad läskig han är nu=)

Sitt anfall

Älsa vill nypa Ästher


 Ästher i solen

Ästher försöker plocka ner ett fruset äpple

skönt att vila i snön

Ästher har somnat

börjar bli trångt i bilen!!





Av Annica - 1 mars 2009 07:33

Ja igår var vi iväg och red islandshäst=) så himla roligt är det, himla trevlig ras det där, pigga, snälla och lagom fallhöjd ifall man skulle trilla av=). Vi var ute i 1,5 timme bara men det var alldeles lagom då jag inte ridit sen i höstas.. tror jag det var,  trodde jag skulle ha en helvetisk träningsvärk idag men det är inte mer än lite ömma sittknölar=)))


här står dom och väntar på oss

Ylva med hästar

den jag snusar på är "min" häst=) han heter Yrul

Kerstin med "sin" häst tror han heter Rökkvi

Ylva igen

jag med myshästarna=)


Sigge ja....han är ett kapitel för sej! Väckte mej kl 4 i morse...vrålade så det ekade i sovrummet, trodde han skulle ut..går med han ner och då springer han till handduken jag har lagt ner nedanför hundarnas vattenskålar så det inte ska bli vattenskada där=) ja Sigge börjar krafsa som att han tänker pinka där?? Jag lyfter in han i badrummet där lådan står...han hoppar i lådan och tittar på mej ungefär som...ska JAG Sigge katt pinka där?! GLÖM det..nähä då ska han väl ut då...öppnar altandörren det är 17 minus så han vänder i dörröppningen när han skakat framtassarna, han gör så när det är för kallt....han springer in igen och vrålar vidare...suck...jag talar om att du får vackert gå på lådan, vilket han inte gör, han somnar på mattan i stället...grrr....han retar gallfeber på mej=) ja men då kommer Ästher på att hon är nog kissnödig så hon går gladeligen ut, jag lägger mej på soffan när hon kommit in igen och då är klockan kvart i 5, hinner lagom somna känns det som, då vaknar Ästher piggelin halv 7 och har sovit klart!! Ja men jippie tänker jag och sätter på kaffe. Ja tillbaks till Sigge retsticka då, han vaknade kl 13 och då ville han ut för då var det ju inte så kallt. Han är ute max 1 timme....suck..japp slagits IGEN!!!! Den här gången endast tussig så det var väl ingen bra match=) jag blir så matt på han!

Jag lovar att han lipar åt mej=)

kraftig benstomme eller tjock? =)

Älsa frågar Sigge vad han gjort=) 

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards