Älsa & Ästher

Alla inlägg den 8 april 2009

Av Annica - 8 april 2009 18:13

JAAAAA nu är mitt Troll hemma!!!!!! JAG är såååå himla glad så ni anar inte=).

Veterinären ringde kl 13 och sa att det är dags att Ästher får komma hem, hon hade kräkts lite på morgonen men trodde på att det var för att hon var tom i magen och hade för mycket magsyra. Han undrade om jag tyckte det var okej att hämta henne...jamen gissa vad jag svarade=)

När vi kom dit så fick vi först prata med veterinären och han sa att dom inte hittat nåt i bajset....när hon väl bajsat=) han förklarade att hon ska äta ett snällt magfoder i en månad och fick även Andapsin och Zantac att äta i 14 dagar. Löste ut mitt troll för 4000:- som vi har i självrisk...hela kalaset gick annars på 10 500:- =) plus fodret för 699:- och medicinen för 514:--=) sen hämtade dom Ästher=))) jesus amalia vilken cirkus...först när hon stack in huvudet på rummet såg hon alldeles moloken ut...tills hon fick se oss=) hahaha.....hon var uppe i mitt knä och vände och puss puss puss och upp i knät igen, personalen stog och skrattade och sa tror det är nån som blev glad!! Ja jag kunde ju inte låta bli att fälla en tår...tänk vad det är underbart med hundar=)))

När vi kom ut till bilen så tog vi ut Älsa först så att dom fick hälsa...jamen det var som att jaha och där är du=)

När vi kom hem så stack hon till vattenskålen och drack säkert 2 liter vatten...sen sprang hon till mattan och där SPLASH...kräktes=( fan vad ledsen och rädd jag blev....men tänkte på att hon säkert var tom i magen och vräkte i sej vatten så jag gav henne lite lite mat efter en stund, trodde hon skulle äta upp skålen också, det gick kanske 5 min så skulle hon ut, följde så klart med henne....hon sprut sket rent ut sagt...jag satte på en hundbajs påse på handen och började ta upp det...DÅ ser jag nåt...ropar att Kenneth ska ge mej vatten så jag ser vad det är, det är 2 st små plastbitar som jag inte har en aning om vad det är eller tillhört?! Dom har haft en plast innebandyboll och lekt med som jag kastat över staketet för NÅN har börjat äta på den! Men jag tycker inte att det stämmer i utseende och storlek...men på nåt vis blev jag glad ändå att det kommer ut nåt som stoppat det hela, men inser att det måste komma ut mer för det här lilla kan väl inte stoppa upp så hon blivit så dålig?! Ja hon är under lupp från mitt öga sett iallafall numer=) Nu sover hon och verkar tycka det är toppen att vara hemma igen! GUD vad jag är GLAD och hoppas sååå att allt blir okej igen!

Lägger ut bilden på dom diskade plastbitarna med en penna bredvid så ser ni vad små dom är=)


Av Annica - 8 april 2009 05:31

Idag blir det en låååång väntan på att veterinären ringer! Hoppas hoppas att det är okej med Ästher nu så hon äntligen får komma hem idag.

Älsa blev lite gladare igår kväll...hoppas att det är för att hon känner på sej att trollet får komma hem idag=)

Vi var lata igår kväll och beställde pizza med hemkörning....när han kom så var Kenneth utanför grinden och pratade med en bekant, pizzabudet tittade på våran skylt...Kenneth sa att det är bara att gå in, är hunden ute så är det ingen fara sa han...då säger budet...jag VÄGRAR=) men han kom in för Älsa var ju inne hos mej, han knackade på och Älsa följer med till dörren hon skäller inte när det kommer nån....jag sa bara åt henne att stanna vid min sida och det gör hon....han tittar skeptiskt på henne...och säger honden snäll va??? Ja säger jag...då säger han MEN DEN ÄR STOR=) hahaha...tänk att dom är så hundrädda!!

Jag tog bilder på mina påsk troll förra helgen men tänkte inte sätta in dom först.....tycker inte det blir nån rolig påsk om hon inte kommer hem...MEN nu har jag ändrat mej...för jag TROR och HOPPAS att hon kommer hem idag=)))

hahaha...sååå söta troll, jag blir glad av den här bilden

puss på dej=)




Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards