Älsa & Ästher

Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Annica - 9 juli 2009 17:46

Skulle ju ha jobbat en stund idag men struntade i det och shoppade lite i stället...det blev en soffa till torpköket! Så himlans fin att jag inte kunde låta bli att köpa den=) sen skulle jag köpa gummistövlar så jag slipper lunka runt i mina skoterstövlar....jomen tjena...var in på granngården och där fanns det bara klumpstövlar och sen såna som är låga...inget för en som stövlar runt i storskogen...såna passar mer för att glida runt i stan..alltså inget för mej=). Sigge mår bra iallafall...var hem till han i några timmar och han ville ut...i c,a två minuter sen kom han in och kissade på lådan och gick och la sej igen=)...han har normalt inte låda inne..bara om vi åker bort eller han är sjuk...så han är duktig och använder den! Vi åkte tillbaks till torpet och stannar en natt till...måste säga att det är väldigt mysigt när man eldar i vedspisen..blir sån skön värme!

fina soffan=)

Dom bruna stolarna ska målas vita..dom vita stolarna har Kenneth köpt..blir nog bra bara jag hittar dynor/stolsöverdrag till dom också , den som sitter på den bruna köpte jag förra sommaren i en helmysig affär i Torsby Vackra hem & interiör

den vackra handduken på golvet är för att det inte ska bli vattenskada när en viss hund(läs Bollnäsa) druckit vatten

Tröttisar=)


Av Annica - 9 juli 2009 05:59

Idag blir det bara bilder på Ästher i bloggen=)...vi är i torpet och det åskade till o från igår eftermiddag och kväll...när det var uppehåll en stund så tänkte jag gå med vovvorna på en liten skogspromenad. Men jag fick bara med mej Ästher..Älsa vägrade...hon vill inte gå ut när det har åskat...och ändå har det blivit MYCKET bättre med hennes rädsla men på promenad ville hon inte=) så jag tog med Bollnästrollet som betedde sej som att hon var skogstokig....tror aldrig jag sett en snabbare så stor hund=) hon är som en vessla med noll till hundra på tre sekunder oj så hon springer, syns att hon har så kul och älskar att springa. Hon väckte mej nu i morse kl 5...var ju såå nödig...sen gick hon och la sej och här sitter jag alldeles själv medans resten av familjen trynar=). Det är jättemörkt ute o regnar som bara den...ska snart släpa med dom ut i skogen...ja hundarna alltså...orkar nog inte släpa med sambon=). Jag har kommit på att jag måste köpa gummistövlar...har bara mina skoterstövlar här och dom är lite varma och klumpiga på sommaren! Ska hem och se hur "Byskräcken" mår också...sen ska jag jobba några timmar.

nu några bilder på "vesslan" synd bara att hon är så snabb så kameran hinner inte med...eller är det jag som inte hinner?=)

sötnäsa=)

ur vägen=)

vilar lite

tjohooo

wihooo

favoritsyssla nr 2 flisa pinnar...livsfarligt när det gäller henne som sväljer allt!

Presentation

Väder

Väder Smedjebacken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards